Zvezda izdala oštro saopštenje posle Partizanove pobede: Gledali smo sudijsku bruku, nastavlja se pljačka u režiji FSS-a i crno-belih!

Sa Marakane su se oglasili manje od sat vremena posle trijumfa večitog rivala

  • 58

Meč Borac - Partizan u Čačku u kome su crno-beli došli do pobede golom Zorana Tošića iz slobodnog udarca u 97. minutu izazvao je novu buru u srpskom fudbalu, pošto se Crvena zvezda odmah oglasila saopštenjem.

Sa Marakane su istakli da je u Čačku viđena sudijska bruka glavnog arbitra Novice Anđelovskog i navode da je to nastavak scenarija iz prethodne sezone u režili Partizana i FSS-a da Zvezda ni ove sezone ne bude šampion.

Saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

- Sramna sprega FSS i FK Partizan se nastavlja. Sudijska bruka koja se desila večeras u Čačku samo je nastavak scenarija i režije iz prošle sezone kada je Crvenoj zvezdi, koja je čitavu sezonu bila prva na tabeli sa šest bodova prednosti, titula oteta u finišu prvenstva.

- Ćutali smo i trpeli evo 15 utakmica ove sezone, ali na ćutanje nemamo više pravo zbog armije Zvezdinih navijača, zbog slavne istorije našeg kluba i velike budućnosti koju planiramo.

- Neka svima bude jasno da imamo dva protivnika u borbi za titulu: Partizan i FSS i da će sve učiniti da nas zaustave. Zato pozivamo Zvezdaše da sada budu uz klub svom snagom jer se moramo sačuvati od ove podmukle kampanje da se Zvezda sruši.

- Pljačka u režiji FSS se nastavlja i ove sezone, iz utakmice u utakmicu FK Partizan ima sudijsku pomoć i vetar u ledja. Sve je isto kao u vreme bivšeg predsednika FSS. U stvari sada je još gore, sadašnji predsednik FSS direktno i delegira i ocenjuje sudije Superlige, a to što se on krije iza raznih komisija ne može nikoga da prevari.

- Postavljamo otvoreno pitanje predsedniku FSS: da li je njegovo naređenje i ove sezone da FK Partizan mora biti šampion. Da li njemu uspešna Crvena zvezda toliko smeta da on ne dozvoljava Crvenoj zvezdi da bude šampion? - piše u saopštenju crveno-belih.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    29. oktobar 2017 | 21:26

    fk cz bolje da gleda sebe i njene poklon pobede ..sudija sudio po pravilima p.s.pogledajte snimak i otezanje igraca borca .

  • Crno bela Marbella

    29. oktobar 2017 | 23:55

    Ceo fss, osim dve cistacice, su iz zvezde..plus predsednik drzave...plus dve trecine stanovnistva...i opet "zle sile" otimaju titulu..ko ti drma kavez doktore???

  • Uros

    29. oktobar 2017 | 21:21

    Krecu saopstenja postenog terzica,smesno i zalosno kao i nas fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA