Ogroman problem za Partizan: Najveće pojačanje kluba ne igra protiv Skenderbega!

Sejduba Suma zbog povrede primicača najverovatnije neće biti u mogućnosti da pomogne ekipi u duelu protiv Albanaca

  • 34

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić izjavio je da je duel protiv albanskog Skenderbega, koji je na programu od 19 časova u četvrta, prvo od dva finala na putu do druge faze Lige Evrope i pozvao navijace da fer i sportskim navijanjem pomognu ekipi.

>>> Partizan će snimati i izbacivati navijače koji budu vređali Albance na utakmici protiv Skenderbega! (VIDEO)

- Svesni smo važnosti meča, ovo je prvo od dva finala za dalji plasman. Očekuje nas težak protivnik, agresivan, koji prima malo golova. Pokušaće na brze kontranapade da nas ugrozi. Detalji i individualni kvalitet su u ovakvim utakmicama odlučujući, nešto poput Tošićevog slobodnjaka u Čačku - rekao je Ðukić na konferenciji za medije.

Trener crno-belih apelovao je navijače da fer i sportskim navijanjem pomognu ekipi i da fudbal bude u prvom planu.

- Ne očekujem probleme, nikom nisu potrebni. Svi želimo da pričamo o fudbalu i spektaklu. Dosta smo propatili zbog problema na ovim prostorima. Nadam se da će jedina tema o kojoj ćemo pričati sutra biti fudbal. Hteo bih da istaknem dobro gostoprimstvo u Albaniji uz želju da im uzvratimo na pravi način i osvojimo tri boda. Kažnjeni smo i mi nekoliko puta i nadam se da ćemo iz njihove greške naučiti lekciju - istakao je Ðukić i dodao da su Stojković i Vulićević spremni za meč, ali da se pojavio problem sa Sumom i neizvesno je da li će igrati.

Foto: Marko Jovanović

- Suma je juče napustio trening zbog povrede primicača. Danas će biti prelgedan magnetnom rezonancom. Jučerašnje prognoze nisu dobre, ali videćemo da li će moći da igra - rekao je Đukić.

Jedan od najiskusnijih prvotimaca crno-belih Zoran Tošić smatra da je za svakog igrača privilegija da predstavlja klub u Evropi.

- Svesni smo teškoće meča. Nadam se da ćemo sutra biti skoncentrisaniji nego u Albaniji gde smo promašili nekoliko prilika. Teren je u odličnom stanju. Spremni smo i očekujem da pružimo maksimum. Žao mi je zbog svega što se sve izdešavalo 2014, posledice je snosila cela država i reprezentacija. Verujem da smo naučili lekciju i da se takve stvari više neće ponavljati - poručio je Tošić.

Utakmicu između Partizana i Skenderberga, koja je na programu sutra od 19 sati, prate ogromne mere bezbednosti kako bi se izbegli incidenti, poput drona na meču Srbije i Albanije, a iz redova crno-belih apeluju navijače da izostanu i bilo kakva neprimerena skandiranja jer bi u tom slučaju srpski tim bio kažnjen kao i albanski zbog uvreda sa tribina tokom prvog duela.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA