≫ 

Partizanov preokret iz penala, Mačvani pobesneli zbog sudijske odluke u 86. minutu! (VIDEO)

Crno-beli sa 11 metara preokrenuli u Šapcu!

Fudbaleri Mačve bili su domaćini Partizanu u napetom meču 16. kola Superlige Srbije, u prvom poluvremenu su dominirali i poveli sa 1:0, ali je branilac titule u nastavku preokrenuo na 1:3!

Posle ovog meča, Partizan je drugi sa 39 bodova, Crvena zvezda je prva sa 40 uz meč manje, jer od 17 časova gostuje niškom Radničkom.

>>>Albanci poslali poruku zahvalnosti Partizanu: Savršeno ste organizovali meč, želimo vam proleće u Evropi!

>>>5 najjačih šetalica Delija i Grobara sa srpskim junacima: Navijači Zvezde i Partizana su delili besplatne časove istorije ovim koreografijama (FOTO) (VIDEO)

>>>Đukić se vraća kući: Posle lekcije Albancima, čeka ga rodni Šabac

Mačva je bila sjajna u prvih 45 minuta i zasluženo je povela, u nastavku je Partizan izjednačio, a zatim i preokrenuo iz penala koji je izazvao velike kontroverze kod domaćih navijača i igrača. Nakon toga, tim Miroslava Đukića je sve rutinski priveo kraju uz novi pogodak džokera Jovanovića.

Kao da su bili uspavani igrači Partizana posle evropske pobede nad Skenderbegom, a Mačva je prvi put u Superligi dočekala crno-bele na svom terenu i bila je spremna da obraduje navijače.

Naznake toga smo videli već u 7. minutu, Gemović je izašao u duel "1 na 1" sa Stojkovićem, ali je reprezentativni golman rukometnom odbranom pokazao da mu nema ravnog u ovakvim situacijama. Već u narednoj šansi iz kornera, Protić je potpuno sam bio pred praznim golom, ali je udarcem glavom sa samo metra razdaljine uspeo da podbaci.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Za to nije stigla kazna, a jedinu priliku imao je Zoran Tošić iz slobodnog udarca, koji mu je specijalnost. Nakon dva meča u kojima je dao gol iz prekida preko živog zida, ovaj put je ipak lopta prohujala pored stative.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Nekoliko puta je Partizan ostavljao krater između veznog reda i odbrane, sevale su kontre, a jednu je prekinuo Everton faulom za žuti karton. Ipak, sve se dogodilo preblizu gola, sa manje od 20 metara Lazarević je majstorski izveo slobodan udarac za vođstvo Šapčana od 1:0 u 37. minutu!

Trebalo je malo vremena Partizanu da se oporavi od ovog šoka, ali je novi doživeo kada je Tavamba mogao da bira kako će dati gol. Izašao je sam pred Filipovića, fintirao, ali je previše otišao u stranu sa loptom i propala je prilika. Kada je konačno rešio da šutira, Ristivojević je sa linije izbacio loptu u korner.

U nastavku je Đukić osvežio ekipu uvođenjem Ilića umesto bledog Jevtovića, a Tavamba se iskupio u 53. minutu golom za izjednačenje. Sa peterca je dočekao zicer na oštar centaršut Vulićevića, s tim da to nije prodrmalo crno-bele.

Nedostajala je kreativnost, pokušavalo se opet samo centaršutevima, ali se Mačva disciplinovano i organizovano branila. Neprimetnog Jankovića zamenio je Danilo Pantić, a Partizan je jalovo napadao sve do 80. minuta, kada je Adamović iznudio slobodan udarac sa 20-ak metara i žuti karton za Mitrovića.

Ipak, presuda je pala u 86. minutu kada se stvorila velika gužva u 16 metara Mačve. Danilo Pantić je pao posle jednog duela, a sudija je bio neumoljiv. Pokazao je na belu tačku i suočio se sa povicima "lopovi", dugo je trebalo da se raziđu igrači Mačve, a Saša Ilić je bio precizan.

Posle toga, dok su igrači Mačve još razmišljali o penalu, Jovanović je postavio konačan rezultat odličnim istrčavanjem po desnoj strani.

MAČVA – PARTIZAN 1:3

(Lazarević 36 - Tavamba 53, Ilić 86, Jovanović 89)

Stadion: Mačve Kapacitet: 10.000 Sudija: Nenad Đokić (Užice)

MAČVA: Filipović, Pejović, Ristivojević, Lazarević, Protić, Ivić, Obrovac, Gemović (od 63. Gavrić), Adamović, Arsenijević, Matić.

PARTIZAN: Stojković, Vulićević, N.R. Miletić, Mitrović, N.G.Miletić, Everton, Jevtović (od 46. Ilić), Janković (od 72. Pantić), Tavamba, Tošić, Ožegović (od 65. Jovanović).

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pozega

    5. novembar 2017 | 19:49

    Pozega navija za Partizan PFC ❤❤❤❤❤

  • Tito,Krcun,Komar,Medaric,Nusref,Robert,Refik..

    5. novembar 2017 | 18:56

    Cekamo terzino i Mrkelino saopstenje,da li ce traziti izuzece sudije zbog poklonjenog penala i gola iz ofsajda,hahaha😂🤣😂🤣😂🤣😁

  • Grobar

    5. novembar 2017 | 19:51

    Dajte djoletu sansu. Decko kida. Napred partizan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA