≫ 

PREOKRET! Piksi dobio dozvolu Kineza i počeo pregovore sa Srbijom

Ipak postoje indicije da će Piksi na klupu

  • 69

Proslavljeni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je produžio ugovor sa kineskim Gvangžu R&F do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije, potvrđeno je Tanjugu iz Fudbalskog saveza Srbije.

Stojković je posetio hotel "Meriot" u Gvangžuu, gde je smeštana reprezentacija Srbije pred prijateljski meč sa Kinom i razgovarao sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom i sportskim direktorom Goranom Bunjevčevićem.

>>>U leđa mu gledaju Kapelo, Boaš i Pelegrini! Piksiju nagrada za najboljeg trenera u Kini

Stojković može da istovremeno vodi Gvangžu i reprezentaciju Srbije i glavni je kandidat da nasledi Slavoljuba Muslina, koji je smenjen posle plasmana na Mundijal u Rusiju.

Reprezentaciju Srbije na azijskoj turneji protiv Kine u petak i četiri dana kasnije protiv Južne Koreje u Busanu vodiće vršilac dužnosti selektora Mladen Krstajić.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar. M

    9. novembar 2017 | 12:52

    To se znalo od prvog dana smene Muslina da se pravi mesto za njega a njegovi rezultati su nula tako da Srbija nema sa takvim sta da trazi u Rusiji.

  • Aleksandar

    9. novembar 2017 | 12:52

    Neće valjda taj naduvenko da postane selektor. Veljko Paunović bi bio najbolje rešenje bez obzira kakav rezultat ostvari.

  • Sta reci

    9. novembar 2017 | 12:51

    Sram ga bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA