≫ 

PIKSI NEĆE BITI SELEKTOR! Stojković pre FSS-a dobio ponudu koja se ne odbija (FOTO)

Jedna opcija manje za selektora

  • 19

Proslavljeni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi produžio je ugovor i ostaće trener kineskog Gvangžu R&F do 2021. godine.

Stojković, koji se spominjao kao jedan od glavnih kandidata za selektora reprezentacije Srbije posle odlaska Slavoljuba Muslina, nastaviće saradnju sa ambicioznim kineskim prvoligašem sa potpisom na godinu dana duže u odnosu na prethodni ugovor.

>>>Zna se koliko će tačno igrača Zvezda dovesti u januaru! Terzić detaljno o transferima, skautingu i najvećem promašaju (VIDEO)

>>>REKORD KARIJERE NIKOLE JOKIĆA: Ubacio je Bruklinu 41 poen, rešetao je odakle je stigao, pa čak i sa 10 metara! (VIDEO)

>>>Terzić otvorio Zvezdine finansijske knjige: Otkriven tačan dug crveno-belih, plate novih igrača i zarada od transfera, LE i karata! (VIDEO)

Dve strane aktivirale su klauzulu u ugovoru srpskog stručnjaka koji je sa Gvangdžouom napravio korak napred u odnosu na prošlu sezonu osvojenim petom mestu na kraju kineskog šampionata.

Stojković je trener Gvangžua od avgusta 2015. godine, a ranije je vodio japansku Nagoju.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Starleta Stanija

    8. novembar 2017 | 13:31

    Piksi je odbio zato sto zna kako funkcionise reprezentacija...ko i kako poziva igrace....pametan covek.

  • Cure

    8. novembar 2017 | 11:40

    Postavite Veljka Paunovica I resen problem za duzi period neka polako forsira zlatnu decu uz nekog malo iskusnijeg I nema greske..

  • to se nama samo moze desiti ali ovaj bivsi fudbaler je upravu jel normalno da igraju igraci koji konstantno sjede na klupi rezerve nema veze u kojoj ligi a standardni nemaju mjesta

    8. novembar 2017 | 12:25

    u pravu ste samo paunovic ili vratite antica ako karadzic nema nista protiv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA