≫ 

Nezapamćeni skandal u Subotici: Ovo što je golman Borca radio svaki put kada je lopta došla do njega, nije viđeno u istoriji fudbala (VIDEO)

Vladimir Bajić imao poseban vid protesta zbog spornih odluka arbitra Milana Ilića

  • 64

Poptuno neverovatne scene viđene su u Subotici, gde je Spartak pobedio Borac iz Čačka sa 3:1 uz nekoliko situacija koje su pokazatelj da je srpski klupski fudbal dotakao dno.

Superliga takve scene nije videla, jer su igrači Borca iznervirani odlukama sudije Milana Ilića, koji je dodelio dva crvena kartona gostujućim igračima, kada su se bunili zbog penala koji je dosudio za Spartak u finišu prvog poluvremena odlučili da sednu na travu iz protesta i okrenuli su leđa protivnicima i sudiji.

Prekid je trajao desetak minuta, a onda je ipak nastavljen i Spartak je došao do izjednačenja golom Savkovića sa bele tačke.

Međutim, u nastavku utakmice viđena je totalna opstrukcija igre od strane iznerviranih igrača Borca, koji inače štrajkuju i protiv svog kluba prethodnih dana zbog neisplaćenih zarada.

Kada god bi lopta došla u posed golmana Borca Vladimira Bajića, on bi je ispucao svom snagom van terena i to tako da prebaci tribine i izbaci je potpuno van stadiona. Po završetku meča golman Borca je prišao sudiji Iliću i zagrlio ga, što je takođe bio vid ironičnog protesta.

Scene kakve su samo pokazatelj sramote u srpskom fudbalu, a čelni ljudi bi posle ovoga morali i da porazmisle kakvim arbitrima dozvoljavaju da sudi, jer srozavaju ugled srpskog fudbala, a ovo je samo jedan u nizu katastrofalnih odluka koje su viđene na našim terenima u poslednjih nekoliko kola, a da ne govorimo o tome koliko ih je bilo u prošlosti.

Pogledajte i video koji je snimio Englez, koji će moći da priča o sramoti kakva nije viđena na fudbalskim terenima kod nas dugo godina:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan Cacak

    19. novembar 2017 | 22:21

    Kakav bre skandal,pogledajte kakve kradje protiv Borca zadnje tri utakmice,Partizan iz nepostojeceg faula u stotom minutu,Zvezd gol iz ofsajda i i skljucenje,pa ovo danas...cemu sve ovo,da su pametni da odustanu od ove lakrdije od prvenstva.

  • Vuk gorski

    19. novembar 2017 | 20:40

    Svaka čast golmane, ovo je cirkusijada gospodin Terzić pošteni predsednik ove godine nameštaj sve

  • Nik

    19. novembar 2017 | 22:07

    Razmislite samo da ste vi sudije, da vam Zvezda i Partizan daju po 5000 do 10.000eur da sudite za njih a pritom ste zasticeni od FSS da li ne biste za njih sudili.Fudbal nam je odavno srozan, na stadion ne idem jer su huligani zauzeli mesta normalnim ljudima i pravim navijačima, a od fudbala nema ni f. Dakle, o čemu mi pričamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA