≫ 

Fudbaler Zemuna šutnuo protivnika sa zemlje, okrenuo se ka sudiji da se buni, a kad je shvatio da ga je video, usledila je gluma za medalju (VIDEO)

Litvanac Justas Lasickas pokazao da poseduje ozbiljne glumačke sposobnosti, ali na to nije naseo glavni arbitar meča u Zemunu

  • 4

Svakakve scene videli smo ove nedelje u srpskom fudbalu. Ipak, teško da će bilo ko da nadmaši ponašanje fudbalera Borca, a posebno njhovog golmana tokom utakmice u Subotici.

Ali, zanimljivo je bilo i na drugoj utakmici koje su odigrane tokom dana. Takva jedna dolazi iz Zemuna, koji je pobedio Mačvu sa 1:0 golom Vučića sa bele tačke.

>>> Nezapamćeni skandal u Subotici: Ovo što je golman Borca radio svaki put kada je lopta došla do njega, nije viđeno u istoriji fudbala (VIDEO)

U pitanju je Litvanac Justas Lasickas, koji brani boje Zemuna. Nad njim je oštro startovao fudbaler Mačve Radoš Protić, nakon čega je ovaj uzvratio tako što ga je šutnuo sa poda.

Zatim se okrenuo ka glavnom arbitru Danilu Grujiću u nameri da se buni, ali kada je shvatio da ga je on video i da ide ka njemu u nameri da sankcioniše taj nesportski potez, Litvanac se bacio na pod kao najbolji glumac, želeći da izbegne karton i odglumi da je on taj koji je dobio udarac.

Međutim, sudija na to nije naseo i dodelio je i njemu i fudbaleru Mačve po žuti karton.

Pogledajte tu situaciju:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA