Povređeni Tošić slavi osminu finala LŠ, Petković sa klupe gledao slovenački šamar Spartaku! (VIDEO)

Moskovljani neće po lepom pamtiti meč sa Mariborom

  • 4

Fudbaleri Bešiktaša plasirali su se u osminu finala Lige šampiona, a Maribor je remizirao protiv Spartaka u Moskvi sa 1:1.

Bešiktaš je identičnim rezultatom odigrao protiv Porta, koji je poveo preko Felipea u 29. minutu.

Ipak, Taliska je izjednačio u 41, da bi na poluvremenu došlo do prinudne izmene. Duško Tošić zbog povrede nije mogao da nastavi meč u tandemu sa Pepeom, pa je u igru ušao Gari Medel.

Iskusni Čileanac je doprineo da se dalje sačuva mreža, pa je Bešiktaš kolo pre kraja obezbedio dalji plasman sa 11 bodova, što Lajpcig ne može da dostigne (4 boda pred meč sa Monakom).

Porto ima sedam bodova i pred drugom je fazom, u najnepovoljnijem položaju je Monako, koji može makar u Ligu Evrope sa trećeg mesta.

Spartak iz Moskve je priredio neprijatno iznenađenje svojim navijačima, pošto se predugo mučio da povede protiv Maribora.

U 82. minutu, Ze Luis je doneo vođstvo posle gužve u šesnaestercu, ali je šamar Moskovljanima udario Mešanović u 92. minutu.

Pas Tavaresa iskoristio je za zicer sa tri metra, naivno je ispala ceča odbrana Spartaka, u kojoj nije bio Marko Petković.

Bivši igrač Crvene zvezde zamenjen je u 73. minutu, pa je sa klupe odgledao šokantnu završnicu meča.

U grupi E, Liverpul je prvi sa osam bodova iz četiri meča, Sevilja ima sedam bodova, Spartak šest iz pet utakmica, Maribor je na dva boda iz pet duela.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA