≫ 

ZADRUGA NA KONFERENCIJI PARTIZANA! Đukić pred meč decenije o svom gafu: Zvezda nije patentirala slogan, nemam više prijatelja među novinarima (VIDEO)

Trener Partizana rutinski najavio susret sa Jang Bojsom, a onda objasnio da na konferencije danas dolazi jer mora

  • 15

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić, pred odlučujući duel sa Jang Bojsom, kaže da njegov tim neće kalkulisati i da ide na pobedu kojom bi dočekao proleće u Ligi Evrope.

- Svesni smo da igramo jednu od najvažnijih utakmica ove godine, za prolaz dalje i da prezimimo u Evropi. Nadamo se pravom fudbalskom ambijentu, igrači su motivisani i nećemo da kalkulišemo. Ne znamo da igramo drugačije nego na pobedu - rekao je Ðukić na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

Ðukić je naglasio da će suspendovani Zoran Tošić mnogo nedostajati ekipi, kao i da mladog napadača Ðorđa Jovanovića očekuje operacija i duža pauza zbog povrede.

- Tošićev izostanak moramo da nadomestimo, ko god ga zameni biće sa velikom dozom samopouzdanja. Nama je uvek na prvom mestu ekipa i blok. Dodatna motivacija nam nije potrebna, a igrače sam pokušao da opustim rečima da rade škole, ljudi idu na posao i život normalno teče. Tražio sam od njih samo da daju sve od sebe.

Kako je naglasio, crno-beli moraju da budu strpljivi i pametni, ali i da svedu greške na minimum.

- Ne smemo da pravimo velike greške, svaka se u Evropi plaća. Igraćemo našu igru, ofanzivno i sa posedom, nećemo menjati stil iako je Jang Bojs veoma kvalitetan tim.

PARTIZAN JE ŽIVOT, OSTALO SU SITNICE

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Novinare je zanimalo da prokomentariše svoje reči u najavi utakmice "Partizan je život, ostalo su sitnice" koje su izazvale veliku pompu u javnosti jer sličnu parolu imaju navijači Crvene zvezde.

- Pravimo od svega "Zadrugu" i "Velikog brata", nije bitna igra, nego ko je sa kim spavao, rekao ili uradio... Pre 20 godina imao sam mnogo prijatelja među novinarima, a danas nemam nijednog, jednostavno sam napravio distancu. Iz mene su nekad hteli da iznesu pozitivne vrednosti, a danas najlošije. Novinarstvo ide u smeru u kojem ne želim da učestvujem. Dolazim na konferenciju za medije zato što moram i jer mi je obaveza... Ne želim da budem deo cirkusa, da hoću išao bih u "Zadrugu", zaključio je trener Partizana.

- Partizan je imao bitnu akciju. Da ste malo više stavili akcenat na tu akciju... ona je mnogo lepša od slogana. Inače, ušao sam u registar patenata i nisam video da je Zvezda imala taj slogan - objasnio je Đukić.

VULIĆEVIĆ: U NALETU SMO

Kapiten Miroslav Vulićević obećao je da će ceo tim uraditi sve da ostvari pobedu.

- Moramo da budemo hladne glave, pokazali smo da znamo da igramo na rezultat, posebno u ovakvim utakmicama. Mnogo bi nam značilo ako bismo ostali u Evropi, to je naš cilj još pre početka sezone. U naletu smo i pozivam navijače da nam daju veliku podršku - rekao je Vulićević.

Utakmica B grupe Lige Evrope između Partizana i Jang Bojsa igra se sutra od 21.05 na stadionu u Humskoj.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    22. novembar 2017 | 13:55

    Ма шта те брига делијо шта ти мисле. Битно је да си рекао оно што ти је на срцу. Нек....душмани.

  • Kumce Gambino

    22. novembar 2017 | 15:01

    Vulicevic kapiten Partizana...sve je jasno!To nije vise fudbalski klub...to je nesto drugo kad je kapiten ovakav.

  • Duco

    22. novembar 2017 | 17:35

    Samo hrabro idemo na pobedu. Pozitivno vedro .... idemo smekeri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA