ZVEZDINE KALKULACIJE ZA POSLEDNJE KOLO: Kojim rezultatima protiv Kelna obezbeđuje proleće u Evropi?

Zvezda nije uspela da pobedi u Belorusiji, iako je igrom to zaslužila, zato će sve rešavati poslednje kolo

  • 13

Crvena zvezda je remizirala u Belorusiji protiv BATE Borisova. Nije bilo golova, iako je Zvezda bila bliža tome, pogodila je i prečku preko Milana Rodića i imala nekoliko dobrih šansi, ali su mreže na kraju mirovale.

>>> Тransparent podrške Delija za Ratka Mladića: Hiljadu doživotnih da su ti dali... (VIDEO)

Ono što je dodatno iskomplikovalo situaciju u grupi H jeste pobeda Kelna u Arsenalu sa 1:0 golom Žirasija sa penala. Sada je Arsenal sigurno obezbedio 1. mesto sa 10 bodova, Zvezda i Keln imaju po 6, a BATE 5.

Zato će pred poslednje kolo, koje je na programu 7. decembra, svi timovi biti u igri za plasman u nokaut fazu. Zvezda ima najbolju startnu poziciju i sve je u njenim rukama. Ukoliko pobedi, sigurno je obezbedila proleće u Evropi i onda je ne zanimaju nikakve druge kalkulacija.

Međutim, Zvezda može do nokaut faze i remijem, pošto bi u tom slučaju imala bolji međusobni skor od Nemaca, jer ih je pobedila u Kelnu sa 1:0.

U tom slučaju onda BATE ne sme da pobedi Arsenal na Emirejtsu. Pobeda Tobdžija ili remi na tom meču doneo bi Zvezdi proleće u Evropi i u slučaju remija na Marakani 7. decembra.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA