Dva promašaja koji će navijači Zvezde dugo pamtiti: Boaći i Rodić su mogli da se proslave u finišu meča protiv BATE-a (VIDEO)

Crveno-bei nisu imali sreće na Borisov Areni

  • 3

Prosto je neverovatno šta je Crvena zvezda promašila u finišu meča protiv BATE Borisova koji je, na kraju, završen nerešenim rezultatom 0:0.

Crveno-beli su bili bolji rival od Belorusa i mogli su večeras da ih izbace iz daljeg takmičenja, ali Ričmond Boaći i Milan Rodić se nisu proslavili u finišu meča.

>>> Тransparent podrške Delija za Ratka Mladića: Hiljadu doživotnih da su ti dali... (VIDEO)

Najpre je napadač iz Gane u 88. minutu glavom mlako šutirao kao golu Šerbitskog, a ovaj mu je odbranio udarac i izbacio u korner.

Šerbitski je u 93. minutu mogao da postane tragičar, jer je ispustio loptu posle kornera. Međutim, šut Rodića je odbrana BATE-a zaustavila na gol liniji.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dexmil

    23. novembar 2017 | 22:21

    Raduje me ova Zvezda! Nikoga se ne boje i to je velika promena u filozofiji srpskog kluba! Takodje mislim da je Zvezda ovo morala da dobije! Meni tu Kanga nekako smeta , komentara komplikuje, non stop ima potez viska! Jednostavno gusi zvezdinu leprsavost!

  • Micko

    24. novembar 2017 | 00:15

    Srnic nevidljiv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA