Komentari

  • GP

    24. novembar 2017 | 18:12

    Bice ovo "teska" utakmica za zvezdanu. Ha,ha. Mogu sudije slobodno da joj pomognu nece se Lalatovic buniti i izjavice kako je to zasluzena pobeda zvezdane. Ako neko nije znao sta je sklanjalice neka gleda ovu utakmicu.

  • mix

    24. novembar 2017 | 16:29

    Lalat je dobar trener ali ima jedan ogroman nedostatak. Izgubio je sve meceve svih timova koje je vodio protiv Zvezde. To znaci da on u stvari i ne zeli da iskreno pozeli pobedu protiv Zvezde a to je licna katastrof za jednog trenera. On vi se trebao ugledati na velikog trenerskog maga i postenjacinu Kosana koji sa potpunom posvecenoscu ekipi koju trenira ,kad igra sa Zvezdom, daje sve od sebe da je pobedi. Pobeda protiv Zvezde svih trenera po opredeljenju navijaca Zvede i isto tako trenera partizanovaca protiv Partizana ,treba da bude njihov trenerskikarijerni pivotalni cilj! Ako Lalat ne pobedi Zvezdu a npr. Vuk Rasovic Partizana, po meni oni su trenerski minorusi,bili i ostali. Ocekujem da vidim Cuku da zaista zeli da pobedi Zvezdu. Cestitam treneru Vozdovca, po opredeljenju partozanovog navijaca sto je uspeo pobediti Partizana na njegovom terenu! Po meni, on je polozio kljucni trenerski ispit u Srbiji!

    • 25. novembar 2017 | 13:58

      Vuk gorski

      @mix

      A šta uradi "trenerčina"sa mladom reprezentacijom, obični trener koji samo ako neki rezultat nije u korist zvezdane,kreće najžešća pljuvačina po suudijama, FSS. Igrajte 3+ sve pare, Zvezdana pobeđuje, a Milojevićev sin daje gol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA