≫ 

Zagonetni Iliev o povratku Aleksandra Mitrovića u Partizan: Sve je moguće!

Navodno, prvi kontakti već ostvareni, sportski direktor dao izjavu za naš portal koja golica maštu navijača šampiona Srbije

  • 28

Partizanova kalendarska godina nikad nije bila bolja: osvojena je "dupla kruna" i obezbeđeno "proleće" u Evropi, ali sa novim uspesima, rastu i apetiti...

>>> Sulejmani: Bilo je emotivno... Povratak? Nikad se ne zna!

Spremni su planovi u Humskoj za prelazni rok, sportski direktor Ivica Iliev je do sada pokazao izuzetan njuh za pojačanja, mada ovo koje bi moglo da se desi u januarskom pelaznom roku po zvučnosti bi nadjačalo sve ostale.

Aleksandar Mitrović!

Večernje novosti pišu da su čelnici Partizana kontaktirali napadača Njukasla i reprezentacija Srbije sa samo jednom namerom: da ga vrate u Humsku!

Neće to biti lak zadatak, ali realne osnove postoje. Mitrović nema minutažu kod Rafe Beniteza u Njukaslu, Španac maksimalno ignoriše napadača i ne vidi ga u planovima za budućnost, što je prvi i osnovni uslov da Mitrović porazmisli o promeni sredine.

Pitanje je samo da li Partizan može da isparira eventualnoj jačoj ponudi koji Mitrović realno može da dobije u Evropi.

Foto: Marko Todorović

U Humskoj veruju da mogu da izvedu još jedan transfer podvig.

- U Partizanu je sve moguće - kratko nam je, u sms prepisci, odgovorio Sportski direktor Ivica Iliev na pitanje o povratku Mitrovića u klub u kojem se afirmisao.

Crno-beli su ove sezone pokazali da su sposobni da kreiraju prava mala čuda i na terenu i van njega, pa povratak Mitrovića, čak i kad je iz tako jake lige, ne deluje previše fantazmagorično.

(Telegraf.rs/M.B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knez

    25. novembar 2017 | 22:50

    Bas je u formi nas centarfor, nezamenjiv u reprezentaciji

  • Nikola

    25. novembar 2017 | 22:47

    Mnogo potrebniji bekovi i pravi centralni vezni, a i on je spic od 10. milki imace i jace ponude klubova iz jacih liga..

  • Kipo

    25. novembar 2017 | 22:22

    Misevi na aparatima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA