≫ 

Kiks Partizana posle proleća u Evropi: Spartak šokirao Humsku, Zvezda uvećala prednost na tabeli! (VIDEO)

Samo nekoliko dana od velikog uspeha u Evropi, crno-beli izgubili bodove u Superligi

  • 51

Fudbaleri Partizana kiksnuli su protiv Spartaka u 18. kolu Superlige pred svojim navijačima u Humskoj! Plavi Golubovi su uspeli da izvuku bod, iako je Partizan poveo golom Tošića u 48. minutu. Nemanja Nikolić je u 72. minutu iskoristio lošu postavku odbrane crno-belih u odbrani jednog prekida i postavio je konačan rezultat (1:1).

PARTIZAN - SPARTAK 1:1

(Tošič 48 - Nikolić 72)

PARTIZAN: Stojković, Radin, Ostojić, Mitrović, Antonov, Everton, Pantić, Tošić, Jankovićm Suma, Tavamba

SPARTAK: Ostojić, Šimura, Jočić, Kerkez, Nikolić, Ivanović, Hajdin, Savković, Čečarić, Stojković, Ćalasan

M0ra se priznati da je Spartak potpuno zaslužio ovakav rezultat, jer je od starta počeo da igra ofanzivno, stvarao je šanse, a samo u 1. poluvremenu je Stojković sprečio bar tri gola Subotičana.

Pošto je Zvezda nešto ranije pobedila Čukarički na Banovom brdu, prednost crveno-belih je porasla na tabeli na 6 bodova! Spartak ovim bodom ostaje na 3. mestu, sa bodom više od Voždovca.

Spartak je od starta pokazao da nema respekta prema domaćinima, niti prema njihovim rezultatima u Evropi, gde su kolo ranije obezbedili proleće nakon pobede nad Jang Bojsom.

Već u 3. minutu moglo je da bude 1:0 za Spartak, ali je Stojković maestralno reagovao, kao i u još dve situacije do kraja prvih 45 minuta, a uz to je Spartak imao još nekoliko šansi, kada su šutirali van okvira gola.

Partizan u prvom poluvremenu nije imao neke šanse, ali je početkom drugog uspeo da zatrese mrežu i to preko Tošića, koji u toj situaciji zapravo nije ni želeo da šutira, već da centrira ka Đuričkoviću. On nije zakačio loptu glavom, a ona je završila u mreži iza leđa Ostojića.

Foto: partizan.rs

Činilo se da je tada Partizan kaznio promašaje Subotičana iz prvog poluvremena, ali oni se nisu predavali i nastavili su sa pretnjama pred gol Stojkovića. Ofanziva im se isplatila u 72. minutu, kada je Nikolić glavom zakucao loptu u mrežu Stojkovića posle loše postave odbrane crno-belih, koja je ostavila Nikolića potpuno samog na petercu.

Do kraja meča Partizan je imao totalnu ofanzivu, ali nije uspeo da postigne gol. Pokušavali su i Tavamba i Tošić iz slobodnog udarca, ali umor od utakmice protiv Jang Bojsa je bio evidentan, što je u izjavi nakon meča potvrdio i Miroslav Đukić, koji nije mogao da računa na sve igrače, pre svega na junaka meča protiv Švajcaraca, Ognjena Ožegovića.

Na kraju meča viđena je tenzija na obe strane i umalo da dođe i do tuče, kada su se sukobili Ivanović i Saša Ilić.

Superliga, 18. kolo:

Nedelja:

Čukarički - Crvena zvezda 1:2

Partizan - Spartak 1:1

Tabela:

Crvena zvezda 49, Partizan 43, Spartak 33, Voždovac 32, Vojvodina 31, Čukarički 31...

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KaraDjorde

    26. novembar 2017 | 18:02

    "Evropski Partizan" ha, ha, ha, najbolji na terenu im golman.

  • Cubaka

    26. novembar 2017 | 17:59

    Jel' Djukic rekao ovima iz Subotice da igraju protiv Evropskog Partizana ? Ako su neobavesteni jos ce da daju neki gol pa ce napraviti problem sudiji.

  • Srbinnn

    26. novembar 2017 | 17:51

    Mustafa cupa..joj kad ode bice frka za trece mesto:):)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA