GOLČINA ĐURĐEVIĆA ZALUDELA NAVIJAČE OLIMPIJAKOSA: Bomba iz voleja kroz uši golmanu, loptu nije ni video! (VIDEO)

Biši igrač crno-belih ušao sa klupe u drugom poluvremenu i doneo preokret protiv Kerkire

  • 2

Fudbaleri Olimpijakosa vratili su su se na 1. mesto na tabeli grčke lige pošto su savladali Kerkiru na gostovanju sa 3:1. Čovek preokreta bio je Uroš Đurđević, koji je ušao u igru na poluvremenu uz Marka Marina, kada je Kerkira vodila sa 1:0 golom Gromicarisa u 16. minutu.

Čim je krenulo drugo poluvreme posle jednog prekida Sise je doneo izjednačenje posle gužve u kaznenom prostoru.

A zatim je Đurđević stupio na scenu... U 65. minutu postigao je fenomenalan gol za 2:1 kada je sačekao jedan centaršut sa leve strane na drugoj stativi, raspalio je po lopti iz voleja iskosa sa desne strane i pocepao mrežu golmana.

Žargonski rečeno, bio je to gol ''kroz uši'', jer je lopta prohujala iznad glave čuvara mreže Kerkire, koji je imao zakasnelu reakciju usled brzine lopte.

Samo tri minuta kasnije, Marko Marin je postavio konačan rezultat posle sjajnog šuta izvan kaznenog prostora. Zasluge za gol idu i Đurđeviću, koji je izdržao duel i čoveka na leđima, dodao loptu do Marina, koji je fenomenalno gađao i pogodio za konačan rezultat.

Pogledajte golove, a posebno obratite pažnju na 1.16, kada je pogodak Đurđevića:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RaNd0m

    27. novembar 2017 | 04:20

    Otisao da greje klupu i da ulazi u 70. minutu. Do sad bi vec dao bar 12 gola u Partizanu a umesto toga prvi gol dao u ko zna kom ulasku pred kraj meca... Veliki talenat a propada ovako. Bolje da je ostao jos jednu sezonu.

  • ZORAN

    27. novembar 2017 | 09:47

    Treba pustiti Crenu Zvezdu da bude sampion Srbije pa da vdimo,sta ce u tom slucaju da kazu.Znao sam i pre ovoga da je Djurdjevic igracina. Kako su ga samo tukli i provocirali dok je igrao u Patizanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA