Lalatović ponosan na partiju protiv Zvezde: Mi smo psihološki pobednici, oni su se pribojavali naše ekipe

I dalje žale na Banovom Brdu za propuštenom šansom

  • 4

Čukarički u sredu igra protiv Mladosti u Lučanima, a šef stručnog štaba Nenad Lalatović pred taj susret kaže da su podjednake šanse za pobedu i da će do povoljnog rezultata doći psihički stabilniji i manje umoran tim.

- Imali smo malo vremena da se spremimo za tu utakmicu. Dosta smo se ispraznili protiv Zvezde u pokušaju da napravimo dobar rezultat. Nismo u tome uspeli i evo posle dva dana igramo sa Lučanima koji imaju možda jedan od najiskusnijih timova u ligi sa odličnim trenerom Neškom Milovanovićem. On je prekaljeni supreligaški trener kog ja jako cenim kao stručnjaka. Teško gostovanje za nas - rekao je Lalatović.

Utakmica 19. kola Mladost - Čukarički igra se u sredu 29. novembra od 17 časova.

- Mi znamo da oni nemaju zadnje dve-tri utakmice pobedu i daće sve od sebe da prekinu tu seriju, a mi moramo dati sve od sebe da nastavimo ove naše dobre igre i serije rezultata -  pojasnio je šef.

Kako je dodao, nema bolje ekipe, a pobediće ona koja bude bila manje umorna i psihički stabilnija i spremnija. Upitan da li je tim Čukaričkog posle poraza od Zvezde uzdrman na psihičkom planu, Lalatović je rekao da nema potrebe, jer su fenomenalno odigrali.

- Smatram da smo u svemu tome mi pobednici, odigrali su fenomenalno. Rekao sam igračima da je Zvezda izvela najjači mogući sastav protiv Čukaričkog, što je pokazatelj da su se pribojavali naše ekipe, a razlog su dobre partije mojih igrača. Rekao sam im i da su u 90 minuta pokazali da su ravnopravan protivnik. Ako je Zvezda i bolja u nekim segmentima to je vrlo mala razlika i to za strance. Ovako smo egal i jako sam ponosan na svoj tim i klub za koji radim.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Govna a ne delije

    28. novembar 2017 | 15:20

    A penal ne komentarises? Moze li ko da zamisli da posle utakmice sa Partizanom ovaj ne komentarise sudjenje? Smesno.

  • Gde

    28. novembar 2017 | 15:10

    Šta će čovek kad su ga pokrali

  • Grobarcina

    28. novembar 2017 | 19:04

    Stegni srce pa kazi pokrali te sad uvijas ko snasa sram te bilo ne smes da kazes protiv kluba u koji bi se vratio dzaba ne zovu te salalatovicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA