ZVEZDA UPOZORILA NAVIJAČE: Čuvajte se lažnih karata za meč sa Kelnom, policija će biti na ulazima i privoditi!

Crveno-beli se oglasili važnim saopštenjem

  • 6

Fudbalski klub Crvena zvezda izdao je zvanično saopštenje pred meč 6. kola LIge Evrope protiv Kelna u kom se navijači upozoravaju na lažne karte.

Crveno-beli su napomenuli probleme koji su viđeni tokom meča sa Arsenalom, kada je veliki broj navijača imao nepravilne ulaznice.

Ovoga puta će na ulazima biti i policija.

- Na prethodnoj utakmici Lige Evrope koju je Crvena zvezda igrala na svom stadionu, protiv londonskog Arsenala, prilikom kontrole na ulazima stadiona otkriven je određen broj neispravnih ulaznica, a posebno ulaznica koje su kupljene preko interneta, a potom fotokopirane - stoji u saopštenju i dalje se navodi:

- Nakon prikupljenih relevantnih podataka i činjenica vezanih za ovu zloupotrebu, pokrenut je proces podnošenja adekvatnih krivičnih prijava protiv lica koja su izvršila ovo krivično delo.

Foto: crvenazvezdafk.com

- Sa tim u vezi, za predstojeću utakmicu u kojoj će se sastati Crvena zvezda i Keln, Crvena zvezda će u saradnji sa svim relevantnim subjektima uključenim u organizaciju ove utakmice preduzeti sve potrebne mere i radnje, kako bi sprečila novu zloupotrebu, i to na sledeći način:

1. Biće sprovođena rigorozna kontrola ulaznica i to u dve faze i kroz dva bezbednosna prstena;

2. Nadzor nad kontrolom ulaznica će vršiti pripadnici MUP-a;

3. Svako lice sa neispravnom ulaznicom (što se utvrđuje posebnom metodom i upotrebom posebnih uređaja) biće predato policiji, a potom i procesuirano;

- Crvena zvezda će učiniti sve što je u njenoj moći da utakmica protekne u najboljem redu, i da svakome ko dođe bude pravo zadovoljstvo što je prisustvovao, nadamo se, novom Zvezdinom uspehu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Далибор бб

    1. decembar 2017 | 11:53

    Како знати да је карта лажна

  • GROBAR spalio Đenku

    1. decembar 2017 | 11:47

    Od tog nema nista.Znam kako je bilo protiv Skenderbega.To je samo da zastrase.

  • Franjevci

    3. decembar 2017 | 22:15

    0:2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA