≫ 

Strah u Zvezdi pred meč decenije: Krstičić pod znakom pitanja za Keln!

Nije želeo da otkriva Milojević ništa

  • 3

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je svestan da su neke utakmice "važnije od drugih", ali da je za njegov tim uvek najvažnija naredna, bez obzira na to što posle Bačke sledi odlučujući duel protiv Kelna u Ligi Evrope.

- Idemo da odigramo dobru utakmicu, protiv Bačke koja se konsolidovala posle lošeg početka. Imaju miks mladih i iskusnih igrača, imaju pozitivne rezultate, dosta samopouzdanja. Sa druge strane mi ulazimo bez kalkulacija uprkos tome što sledi Keln. Nema povređenih, sem Radonjića, jednu rasekotinu ima Krstičić i donećemo odluku posle današnjeg treninga - rekao je Milojević, ali nije hteo da otkriva da li je ugrožen Krstičićev nastup protiv Kelna.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll



On je istakao da se nada kako će njegovi igrači nastaviti trend pobeda u prvenstvu uoči evropskih mečeva.

- Igrači razmišljaju uvek samo o sledećoj utakmici, a zna se da je nama prvenstvo prioritet. Pojedine utakmice su "značajnije", ali za nas će tako biti tek kad bude naredna. Svaki drugačiji način razmišljanja može da donese puno problema - poručio je Milojević.

Utakmica 20. kola Superlige između Bačke i Crvene zvezde igra se sutra od 13 sati.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA