≫ 

Ovo najviše zanima Grobare i Delije: Krupne zverke su ispale u Ligu Evrope, biće pakleno u šesnaestini finala!

Sve je jasnija situacija oko mesta u Ligi Evrope

  • 32

Posle završetka grupne faze Lige šampiona u četiri grupe, postalo je i definitivno jasno ko se pridružio Partizanu u nokaut fazi Lige Evrope.

Po ustaljenom pravilu, trećeplasirani timovi iz Lige šampiona idu u Ligu Evrope, a ta mesta su sada ispunili CSKA, Seltik, Atletiko Madrid i Sporting Lisabon.

Partizan je inače već u šesnaestini finala, ostaje da se vidi hoće li kao prvoplasirani, u zavisnosti od ishoda duela sa Dinamom iz Kijeva.

>>>Đavoli podivljali, a Evropa se čudila zašto nije ofsajd: Jedan detalj otkriva zbog čega je ovaj pogodak u LŠ regularan! (VIDEO)

Crvena zvezda ima priliku da se pridruži kao drugoplasirana ako iza sebe ostavi Keln i BATe, ali samo kao drugi tim grupe, jer je Arsenal nedodirljiv pred poslednje kolo.

Žreb za šesnaestinu finala Lige Evrope je 11. decembra, mečevi će se igrati 15. i 22. februara naredne godine.

Nije moguće da se sastanu timovi iz iste države, kao ni timovi koji su bili u istoj grupi.

Kao nosioci, u nokaut fazi Lige Evrope igraće Atletiko Madrid, Sporting, Viljareal, Milan, Arsenal, Red Bul Salcburg, Lacio i CSKA, a sa druge strane su Nica i Seltik.

Od timova koji su prošli dalje, a ne zna se da li će biti nosioci ili nenosici, tu su još Dinamo Kijev, Partizan, Braga, Atalanta, Lion, Steaua, Viktorija, Estersund, Zenit, Sosijedad.

Preostalo je da se razreše dileme u grupama od E do H u Ligi šampiona. U Ligu Evrope će najverovatnije Sevilja/Spartak Moskva, Šahtjor/Napoli, Porto/RB Lajpcig, Dortmund/APOEL.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    6. decembar 2017 | 13:05

    Umesto da zelimo da oba tima prodju neki to ne zele. Zelim i Partizanu uspeh i naravno Zvezdi. Mala je srbija da je jos i ovako delimo. Napred nasi klubovi

  • Peksara

    6. decembar 2017 | 12:02

    Nas cilj je bio da prezimimo a sto se tice ovih velikana sto ste napisali, da su toliko veliki igrali bi i dalje ligu sampiona! Zato komsije srecno u cetvrtak pa da vidimo te velikane na prolece!

  • Ja

    6. decembar 2017 | 10:15

    Hahaha mislite zanima grobare i navijače kelna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA