Joveljić debitovao za Zvezdu posle 10 godina u klubu: Od prvog dana za ovo sam živeo (FOTO) (VIDEO)

Mladi napadač je zamenio Pešića u 70. minutu

  • 2

Dočekao je Dejan Joveljić ''svojih pet minuta'' i napokon je upisao debi u seniorskom timu Crvene zvezde!

Tačnije, dočekao je 20 minuta na meču protiv Borca iz Čačka kada je u 70. zamenio junaka Aleksandra Pešića.

- Presrećan sam, mislim da ne postoje reči kojima može da se opiše ovaj osećaj. Zahvalio bi se treneru Milojeviću, kao i čitavom stručnom štabu na šansi koju su mi pružili. U Crvenoj zvezdi sam već deset godina i od prvog dana kada sam došao živim za ovaj trenutak. Danas su mi se snovi ostvarili, upisao sam prvu utakmicu za Zvezdu i takođe moram da se zahvalim navijačima koji su napravili sjajnu atmosferu pred moj ulazak i podržali me aplauzom - rekao je Joveljić.

Zvezdin mladi napadač nada se da je ovo samo početak uspešnog puta u crveno-belom dresu.

- Odlično sam se osećao na terenu, presrećan sam bio sve vreme. Sigurno je drugačiji osećaj nego kada igrate za omladince, ali već dugo treniram sa ovim momcima i nije nam bilo teško da se razumemo na terenu. Nadam se da ću od proleća dobijati šansu na utakmicama, na meni je da radim i da se trudim, a na šefu je da proceni kada treba da igram. Ja ću dati sve od sebe da ostvarimo što bolje rezultate.

Dejan Joveljić je u ekipi omladinaca postio čak 33 golova od početka polusezone.

- Trener Milojević mi je čestitao i poželeo mi je sreću u nastavku sezone. Sigurno su mu moji golovi iz omladinaca bili jedan od pokazatelja da zaslužujem ovu šansu i presrećan sam što sam je i dobio.

Joveljić je još jednom potvrdio da odlična atmosfera vlada u Zvezdinoj svlačionici.

- Veliku zahvalnost dugujem i svojim saigračima koji me sve vreme podržavaju i koji su me bodrili na terenu. Svi su mi čestitali, a ja bih voleo da ovom prilikom čestitam Pešiću i Adžiću na fantastičnim golovima koji su postigli - poručio je Joveljić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gs

    10. decembar 2017 | 20:10

    Srecno Deki bice golova i u seniorskom timu siguran sam, a i vjerujem u tebe.

  • kina te zove

    11. decembar 2017 | 09:52

    Ne brini sine..igras u projektu i vec sad si 679 zvezdina uvezda..izvodices penale a bice ih hvala bogu koliko hoces..ti si dio drzavnog projekta i vec iduce godine ides u kinu kood piksija da i on ubere malo para posto je siromah..srecno do kine...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA