≫ 

Sergej ide u PSŽ za nerealnu cifru, postaje 3. najplaćeniji fudbaler svih vremena: Italijani servirali bombu nad bombama! (FOTO)

Srbin bi ovim transferom postao treći najskuplji fudbaler svih vremena, a iza njega bili bi samo Nejmar (222 miliona evra) i Mbape (180 miliona evra), koje je takođe kupio klub iz Pariza

  • 25

Poznato je da je Sergej Milinković Savić jedan od najtraženijih fudbalera na svetu u ovom trenutku, a s obzirom na igre u Laciju i ponude koje se pripremaju, teško je da će ga klub iz Rima zadržati u svojim redovima.

Klub koji je posebno zagrizao za Srbina jeste Pari Sen Žermen, koji prema pisanju Korijere delo Sporta, sprema šokantnu ponudu kojom bi Milinković Savić ušao u istoriju jer bi njegov transfer postao treći najvredniji svih vremena!

>>> Lacio odredio otkupnu klauzulu za Sergeja: Teško da će bilo koji srpski fudbaler vredeti ovoliko ikada!

Bogati klub iz Pariza i njegovi arapski vlasnici spremni su da izdvoje čak 170 miliona evra kako bi doveli Srbina na Park prinčeva. Skauti kluba gledali su ga na poslednjoj utakmici protiv Atalante, u kojoj je dao dva sjajna gola i oduševljeni su svime što su videli.

Foto: AP/Tanjug

Ukoliko se ove informacije obistine, transfer Milinković Savića bio bi treći najveći svih vremena! I sva tri rekordna transfera bila bi vlasništvo PSŽ-a.

Prvi je transfer Nejmara za 222 miliona evra, drugi transfer Klijana Mbapea od 180 miliona evra i treći bi bio transfer Milinković Savića.

Navodno se sve radi pod patronatom portugalskog super-agenta, Žorža Mendesa, koji je i agent Kristijana Ronalda.

Foto: corrieredellosport.it

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatan

    22. decembar 2017 | 09:09

    Tereza reaguj! Treba nam taj mali za proleće

  • OO7

    22. decembar 2017 | 13:14

    Realna cena je sasvim nesto drugo ... Ali posto je nas vredi 300 miliona ... U inat ovima zapadnjacima ...

  • Komentator

    22. decembar 2017 | 14:04

    Iskreno nisam ga nesto pratio,ali ako se spominje cifra od 170 milki za njega namece se samo jedno pitanje...Gde je i sta radi Slavoljub Muskin?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA