≫ 

OVDE SU I GROBARI DOBRODOŠLI: Donald otvorio vrata svog lokala za Telegraf i otkrio brojne tajne iz svlačionice! (FOTO)

Kapitenska traka će stajati oko ruke do novog rekorda

  • 6

Kapiten Crvene zvezde Mičel Donald ne žuri sa odlaskom iz kluba. U Beogradu je otvorio lokal i planira da ode u Moskvu, ali ne u Dinamo, već na megdan CSKA.

Pred kraj polusezone, Donald je u Beogradu otvorio nargila bar, čija je vrata širom otvorio za Telegraf.rs.

>>>INTERVJU SA DONALDOM: O odlasku, Kanginim bubicama, svlačionici, evropskim suzama, strahu rivala na Marakani... (FOTO)

U domaćinskom ambijentu, Holanđanin surinamskog porekla potpuno se otvorio i u više od sat i po razgovora dotakao se brojnih tema koje ćete moći da pročitate u utorak na našem portalu.

Foto: Vladimir Milovanović

- Ideja o ovom mestu je bila dugo u mojim mislima, volim da se opustim, relaksiram, provodim vreme sa prijateljima, zašto ne bih otvorio jedno svoje da mogu to uvek kad poželim? Ovde su dobrodošli svi, uključujući komšije iz crno-belog tabora. (smeh) Mesto nema veze sa fudbalom i svi su dobrodošli ako žele da uživaju.

To samo po sebi ipak nije signal za mnogo duži boravak u Srbiji.

- Nisam to uradio zbog ostanka u daljoj budućnosti, tu sam sada i uživam, ali znam da i kad se desi da odem, lokal će ostati u dobrim rukama, u rukama dobrih ljudi. Kad god nešto zatreba, možemo se čuti preko telefona, fejstajma, nema problema. Vezan sam već za grad i zemlju, ćerka mi se ovde rodila, dugo sam u Zvezdi. 

Donald namerava da obori Kaduov rekord (104 meča) stranca sa najviše utakmica u Zvezdi, a za Telegraf je još pričao kakav odnos ima sa trenerom Milojevićem, kada je plakao u crveno-belom, ko ga je posebno impresionirao od novajlija, kakve je sve poruke dobijao zbog Kosova i Metohije, šta je rekao Kangi kada ga je iritirao svojim bubicama tokom ove polusezone, zbog čega bi pojedinim saigračima kupovao rakiju pred utakmice i kako je odlučio da ignoriše određene ponude, i još mnogo toga!

Daljinac

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    25. decembar 2017 | 21:54

    Pa gde mogu da vidim ceo intervju nije mi jasno?

  • SAŠA FRANKFURT

    26. decembar 2017 | 00:16

    Donald's je svetski igrač, i čovek! Zato nema predrasuda!! Bravo majstore!

  • Ja...

    26. decembar 2017 | 00:52

    Ti si car,ostani sto duze mozes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA