≫ 

Partizanova osveta Zvezdi koja se čekala godinu i po dana: Iz Humske poslata ponuda Olimpijakosu!

Izgubili su bitku na leto 2015. godine, ali izgleda da neće izgubiti i rat

  • 4

Foto: Guliver/Marco Tacca/Getty Images

Saša Zdjelar je dugo već velika želja Partizana i sada su se konačno stekli uslovi da ga crno-beli dovedu. Zlatni Orlić je bio na meti kluba iz Humske još na leto 2015. godine, ali je tada su transfer prema rečima čelnika Partizana, upropastili čelnici večitog rivala koji su se umešali u posao.

Prema pisanju Žurnala, sada bi Partizan mogao i da kupi Zdjelara, a ponuda je već poslata na adresu kluba iz Pireja, što je u izjavi za ovaj list potvrdio i sam igrač.

- Postoji interesovanje Partizana, čak postoji i konkretna ponuda crno-belih. To nije sve, Olimpijakosu se javio još jedan klub, iz inostsranstva. narednih dana znaću gde nastavljam karijeru - naveo je Zdjelar.

Iako je Olimpijakos bratski klub Crvene zvezde, Partizan sa šampionom Grčke ima odlične poslovne odnose i mnogo transfera viđeno je iz Humske u Pirej, ali je bilo i obrnutih slučajeva poput dolaska Marka Jankovića, a sada bi njemu mogao da se prodruži i Zdjelar.

Foto: AP/Tanjug

Veze između Partizana i Olimpijakosa poboljšane su i posle transfera Uroša Đurđevića prethodnog leta, a takođe je povoljna okolnost po crno-bele to što imaju dobru saradnju sa menadžerom Zdjelara.

Osim Zdjelara, Partizan na poziciji u veznom redu želi i Radosava Petrovića, ali on ne bi mogao da igra u Evropi, za razliku od fudbalera Olimpijakosa, koji ima tu mogućnost jer je tim iz Atine igrao Ligu šampiona i završio je sa Evropom za ovu sezonu.

Partizan bi tokom zime mogao da ostane bez oba zadnja vezna, pošto ima zainteresovanih klubova za Evertona Luiza i Marka Jevtovića.

Podsetimo i Zvezda žarko želi jednog fudbalera Olimpijakosa u ovom prelaznom roku, a u pitanju je krilni napadač El Fardu Ben, a pojavila se nedavno i informacija da bi s njim mogao da krene i Jagoš Vuković.

Sa druge strane, Olimpijakos je zainteresovan za Leandre Tavambu iz Partizana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    5. januar 2018 | 00:33

    A kakva je osveta u pitanju? Sto opet dovodite Zvezdasa koji se slikao u zvezdinim majicama!? Eeee

  • 5 NDH IGRAČA IDOLI TUĐMANOVIH NARIKAČA

    5. januar 2018 | 02:11

    UZMITE NAM GA ISPRED NOSA , KAO SUMU !!!

  • gemathegreat

    5. januar 2018 | 00:27

    Terza, Delije i Gate7 će ih čekati na pregovorima !!! Ica kao notar overava ugovor ! Slavlje se odvija na Senjaku u Icinoj kafani !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA