≫ 

Viljareal utišao Bernabeu u 87. minutu: Real Madrid tone sve dublje, Zidanu se trese kluba

Istorijska pobeda Žute podmornice u Madridu

  • 8

Nade Real Madrida da može uhvatiti priključak u bodovnom zaostatku za vodećim triom u Primeri srušio je Viljareal pobedom od 1:0 na gostovanju u Madridu, u okviru 19. kola prvenstva.

>>>Novi igrač Barse šokirao na promociji: Bos je izašao na Kamp Nou, a za to je imao moćno biblijsko objašnjenje! (VIDEO)

Viljareal je prvi put u istoriji kluba pobedio u Madridu i zakucao Real na četvrto mesto španske lige.

Prvo poluvreme je bilo u znaku Madriđana koji su ofanzivno počeli od samog početka, međutim, fenomenalni golman gostiju Serhio Asenjo zaustavljao je sve pokušaje aktuelnih prvaka sveta da dođu do preko potrebnog  vođstva. Madriđani su imali čak 28 šuteva, od čega sedam u okvir gola.

Slična situacija viđena je i u drugom poluvremenu, do pred sam kraj utakmice.

Ali, gosti su u 87. minutu krenuli u brzu kontru. Bivši igrač Reala Čirišev je odlično prošao po levoj strani, uputio precizan pas ka Unalu, njegov šut blokirao je golman Reala Navas ali je na odbitak naleteo Fornals i prelepim lob udarcem poslao loptu u mrežu domaćina za veliku pobedu i muk na stadionu Santjago Bernabeu.

Real će se žestoko namučiti da poboljša svoju 4. poziciju na tabeli, a ako ovako bude nastavio i Liga šampiona lako može biti dovedena u pitanje. Poslednja tri meča ne znaju za pobedu a dva poraza svakako su upalila crvenu lampicu u Madridu.

Primera 19. kolo:

Petak:

Hetafe - Malaga 1-0

Subota:

Đirona-Las Palmas 6-0

Real Madrid - Viljareal 0-1

Eibar-Atletiko Madrid 0-1

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA