Zbog ovoga su Zvezdini fudbaleri već šampioni (FOTO)

Crveno-beli u humanoj akciji za pomoć Isidori Pavlović

  • 12

Fudbaleri Crvene Zvezde izveli su na humanitarnu večeru simpatizera njihovog kluba i njegovu suprugu koji su pobedili na aukciji organizovanoj od strane Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ sa ciljem da se sakupe sredstva za lečenje Isidore Pavlović (23) kojoj je hitno potrebno 80.000 evra za tretman retkog tumora u Nemačkoj, a na kojoj je predmet aukcije bila baš večera u društvu prvotimaca crveno-belih.

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ nastavila je sa akcijom humanitarnih večera posle prve večere sa Miroslavom Raduljicom. Ovoga puta igrači Crvene Zvezde odazvali su se pozivu i pristali da provedu veče u društvu licitatora koji je ostavio najveću ponudu na aukciji putem interneta i tako pomogli svi zajedno Isidori, koja je zbog pažnje javnosti koju je ova akcija izazvala jako blizu sakupljene kompletne cifre za lečenje.

Miloš iz Beograda pobedio je na aukciji i tako donirao sredstva, a na večeru je poveo je svoju suprugu da zajedno provedu veče u društvu Milana Borjana, Vujadina Savića, Filipa Stojkovića i Nemanje Radonjića.

- Kada sam saznao za akciju odmah sam se kao veliki navijač Crvene Zvezde uključio i drago mi je što sam večeras u društvu svojih omiljenih igrača. Ovo je sjajan način da se animira javnost radi dobrog cilja, a i mi ljubitelji sporta imamo priliku da provedemo vreme sa omiljenim igračima. Nadam se da će sledeća humanitarna večera biti sa košarkašima našeg tima, onda ću se opet rado uključiti u akciju - istakao je pobednik aukcije.

Informacija koja je najviše obradovala organizatore kao i sve učesnike večere svakako jeste ta da je Isidora jako blizu sakupljenog novca za lečenje, da je akcija pri samom kraju i da će po svemu sudeći kroz nekoliko dana biti u Nemačkoj na lečenju.

- Malopre smo dobili tu sjajnu informaciju i lepo je kada cela akcija dobije svoj puni smisao. Lepo je provesti prijatno veče u društvu iskrenih navijača, raznih tema je bilo za razgovor. Ovo je odličan način da se animira javnost. Želeo bih da uopšte nema povoda za ovakve akcije, ali ako ih već ima, da se organizujemo na ovako lep način i da uvek uspevamo da pomognemo onima kojima je najpotrebnije - izjavio je najstariji u Zvezdinoj „delegaciji“ večeras, golman Milan Borjan.

Foto: Jovan Simić

Foto: Jovan Simić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DS

    13. januar 2018 | 21:19

    ШАМПИОНИ ♥️♥️🔴⚪🔴⚪♥️♥️

  • Jaki

    13. januar 2018 | 20:55

    ❤❤❤❤

  • Bojan

    13. januar 2018 | 20:43

    Svaka čast fudbalerima,svima koji učestvuju da pomognu Isidori, i meštanima Malog Požarevca koji su se organizovali i pomogli na bilo koji način.Ovo je lice srpskog naroda, ko pomaže bog mu uvek dobrim vraća i njemu i njegovom porodu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA