Murinjo skuplja 500 miliona evra i dovodi nezadovoljnog Nejmara u Junajted

Fudbal više neće biti isti

  • 20

Iako je Brazilac Nejmar prošlog leta u transferu vrednom 222 milona evra prešao iz Barselone u PSŽ, vrlo brzo bi mogao da pređe na ostrvo i uđe u Ginisovu knjigu rekorda!

>>>ŠTA JE ZVEZDA DOBILA DOLASKOM BENA? Tri glavne karakteristike omalenog napadača koji će poboljšati igru crveno-belih (VIDEO)

Već neko vreme poznata je želja reala da u svoje redove dovede bivšeg igrača Barselone, međutim, izgleda da se u trku sada uključio i Mančester Junajted.

Kako prenosi francuski Le 10 Sport, Žoze Murinjo priprema transfer veka vredan oko 500 miliona evra!

Foto: AP/Tanjug

S obzirom na to da je poznat po tome da uvek dobije ono što želi, nije isključeno da trenutna ideja Crvenih đavola vrlo brzo postane stvarnost.

U tom slučaju, svakako, Nejmar bi još jednom bio akter fudbalske istorije jer bi na taj način postao igrač u koga je direktno ili indirektno uloženo skoro milijardu evra!

Da podsetimo, PSŽ ne želi da se odrekne usluga jednog od najboljih napadača sveta iako on nije zadovoljan životom u Parizu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzonika

    14. januar 2018 | 17:05

    Kada je Roman Abramovic kupio Celsi,prethodno se raspitivao za Mancester Junajted. Ceo Mancester,kompletan klub sa svim igracima je tada vredeo 500 miliona. On je odustao od toga i kupio je Celsi za 250miliona. A za 250miliona je kupio skoro sve igrace i napravio vrhunski tim. To nije bilo pre 100god,vec relativno skoro. A sada jedan usranko Nejmar vredi 500miliona. Alo bre,cekaj malo...500miliona jedan igrac!!!! O cemu se bre radi!? Kriminal.

  • Kula

    14. januar 2018 | 17:53

    Nije zadovoljan životom u Parizu!!! Kakav ce mu biti život u Manchesteru?

  • trtoje

    14. januar 2018 | 21:46

    za te pare bi trebao sam da bude na terenu,i pod uslovom da svaku pobedi sa 5 razlike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA