Junajted sa tri bombe razbio Stouk i smanjio prednost Sitija: Lukaku je jak kao crna zemlja, ni dva čuvara mu ne mogu ništa! (VIDEO)

Crveni đavoli došli do ubedljive pobede kojom su izbili samostalno na drugo mesto na tabeli Premijer lige

  • 0

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Stouk sa 3:0 u 23. kolu Premijer lige i iskoristili su poraz gradskog rivala na Enfildu da im se primaknu na tabeli na 12 bodova razlike, ali i da se izdvoje na drugom mestu na tabeli, te da pobegne Liverpulu i Čelsiju koji sada imaju tri boda manje od Crvenih đavola.

Golove za tim sa Old Traforda postigli su Valensija, Marsijal i Lukaku, a mnogi bi pomislili da je ovo bila rutinska pobeda ekipe Žozea Murinja kada pogledaju semafor i rezultat, ali to nije bilo baš tako

Stouk je imao svoje šanse, ali ih nije koristio, za razliku od Junajteda, koji je bio neumoljiv. Na ruku im je išlo i što su odlično otvorili meč golom Valensije, koji je uputio pravi projektil levom nogom u 9. minutu sa ivice kaznenog prostora iskosa sa desne strane.

Foto: Tanjug/AP

Na 2:0 povisio je Marsijal, novim prelepim golom, kada je iz prve zakucao loptu sa oko 20 metara posle povratne kojom ga je poslužio Pol Pogba.

Konačan rezultat postavio je Romelu Lukaku, kadaje pokazao kakvu snagu poseduje, kada je u 72. minutu posle proigravanja Marsijala izdržao nekoliko duela sa dva igrača na leđima, okrenuo se i zakucao loptu u mrežu Stouka za konačan rezultat.

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Za Junajted je ceo meč odigrao i Nemanja Matić koji je ponovo bio odličan na sredini terena.

Pogledajte golove sa utakmice:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA