Milojević o formi Bena: Nije baš najspremniji...

Zvezda se zahuktava pred CSKA i Superligu

  • 1

Posle prve faze priprema za prolećni deo sezone, trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević analizirao je rad na pripremama u kiparskom Pafosu.

>>> Koliko ovi ljudi vole Zvezdu: Navijači Olimpijakosa posetili crveno-bele na Kipru i priredili spektakl! (VIDEO)

On je posebno istakao da su se zimska pojačanja Mohamed El Fardu Ben i Stefan Hajdin brzo uklopili u ekipu.

-Zadovoljan sam učinkim i motivacijom, kao i zalaganjem. U ovom trenutku smo malo u lakšoj poziciji nego letos, skoro svi igrači su ostali sa nama i oni su navikli na mene, a ja na njih. Novi igrači su se dobro uklopili. Ben nije mnogo igrao, malo je van takmičarskog ritma, očekujem da će brzo biti na pravom nivou što se tiče fizičke pripreme - rekao je Milojević za klupsku televiziju.

Pored Bena u januaru je stigao i doskorašnji levi bek subotičkog Spataka Stefan Hajdin.

- Hajdin je igrač kojeg smo uzeli jer je kvalitetan, naše je dete, dobro se uklapa i biće mu potrebno još vremena, ali nema tu nikakvih problema -  kazao je Milojević.

Dodao je i da su omladinci ostavili veoma dobar utisak.

- Kod njih mi je mnogo bitno to što su profesionalci i dobri momci, žele da uče i da rade. Njihov talenat nije sporan, ali da bi bio pravi fudbaler i profesionalac, pored talenta moraš da budeš i dobar momak. Izuzetno zadovoljan njima, oni su budućnost Crvene zvezde i na njih ćemo se se oslanjati. Presrećan sam što ih imam.

Da podsetimo, crveno-beli se danas vraćaju u Beograd sa priprema na Kipru. Polazak za Antaliju na drugi deo priprema zakazan je za 26. januar.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA