Đukić s osmehom na licu pred kamerama prihvatio Lalatovićev izazov i otkrio čime je zadovoljan posle poraza Partizana (VIDEO)

Trener crno-belih nije bio nezadovoljan fizičkim izdanjem ekipe u porazu od Slovana iz Libereca od 2:1, ali je istakao da u fudbalskom smislu imaju mnogo prostora za napredak

  • 17

Fudbaleri Partizana izgubili su od Slovana iz Libereca sa 2:1 u drugoj pripremnoj utakmici na Kipru, a posle meča Miroslav Đukić nije mnogo zamerao svojim igračima, i istakao je da je zadovoljan kako je ekipa istračala utakmicu i kako je izgledala na fizičkom planu, dok smatra da će dodatno napredovati na fudbalskom planu.

- Najbitnije je da je ekipa u fizičkom smislu delovala dobro, bila je takmičarska, tvrda teška utakmica i bitno je da smo dobro istrčali svih 90 minuta. U fudbalskom smislu smo bolje odigrali drugo poluvreme, ali smo primili golove i to nam je otežalo zadatak, naročito taj prvi gol, kada smo loše ušli u utakmicu. Ali dobro nam dolaze ovakvi testovi, jer se izmerimo protiv ekipe koja je fizički jaka, tvrda i teška i to će nam značiti za pripremu meča protiv Viktorije.

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

- U tom fudbalskom smislu sigurno možemo bolje, ali u trkačkom smo pokazali da možemo da trčimo sa jednom veoma spospobnom ekipom. U fudbalskom smislu ćemo daleko više napredovati, imamo igrače koji još mogu tu da napreduju, pa to nije zabrinjavajuće.

Nisam zadovoljan tim početkom utakmice, nisu nam generalno stvarali šanse i probleme, ali u ovoj fazi priprema to može da se desi - istakao je Đukić.

U zadnjoj liniji je igrao mladi Svetozar Marković, koji je zamenio standardne povređene igrače, a Đukić je zadovoljan njegovim nastupom.

Svetozar Marković; Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

- Imamo povrede Ostojića i Miletića, pa je Svetozar Marković zamenio njih, zadovoljan sam njegovim učinkom i pokazao je da je igrač na koga možemo da računamo u budućnosti.

Utakmicu je sa tribina posmatrao i trener Čukaričkog Nenad Lalatović, koji je predložio da stručni štabovi timova odigraju utakmicu.

Nenad Lalatović i predstavnici Čukaričkog na tribinama tokom Partizanove utakmice; Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

- Tu smo uvek da odigramo, te revijalne utakmice uvek dobro dođu - poručio je Đukić uz osmeh.

Pogledajte izjavu Đukića:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trtoje

    29. januar 2018 | 21:13

    partzanu treba trener,igraci su super

  • Brka

    29. januar 2018 | 18:48

    Koliko gluposti covek rece u kratkom vremenu!

  • Trumic Mered

    29. januar 2018 | 19:05

    Nisam vidio trenera koji nikada nista ne zamjera igracima makar igrali naopako, pa se pitam jeli on corav ili nezna trnerski posao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA