Boaćijeva noga u rukama čuvene isceliteljke: Lečila je svetske fudbalske zvezde, hoće li i Ganijca osposobiti za CSKA?

U Crvenoj zvezdi čine sve ne bi li osposobili Ganijca da zaigra protiv CSKA, u proces oporavka uključena i Marijana Kovačević

  • 6

Trka s vremenom je počela.

Prvi napadač Zvezde Ričmond Boaći je posle povrede lista saslušao dijagnozu lekara i ekspresno se uputio za Beograd gde ga čekaju intenzivne terapije u cilju oporavka za prvi meč 1/16 finala Lige Evrope 13. februara na Marakani protiv CSKA.

>>> Kraj slutnji pred CSKA: Zvezda objavila koliko će Boaći pauzirati zbog povrede!

Povreda lista zahteva strogo mirovanje i terapiju u koju će, prema pisanju Sportskog Žurnala, biti uključena i isceliteljka Marijana Kovačević, čiji su rezultati u lečenju ovog tipa povreda nadaleko poznati i priznati.

Marijanin metod lečenja je opšteprihvaćen i u Evropi odakle su u njenu ordinaciju poslednjih godina dolazili i svetski poznati fudbaleri (Džerard i Dijego Košta su samo neki od njih) i odlazili zalečeni u većini slučajeva posle tretmana.

Mnogi su sporili njen način rada, ali joj niko ne može osporiti rezultate koje postiže.

Na njenom sajtu detaljno je i opisano na koji način pribegava terapiji i u kom vremenskom roku ona daje rezultate.

- Proces regeneracije povređenog muskularnog tkiva odvija se neinzvanzivno po pacijenta, bez ikakvih kontraindikacija i alergijskih reakcija. Posle terapije, rezultati na doping testu su negativni na prisustvo zabranjenih supstanci u krvi i urinu. Posle tretmana u trajanju od jednog do sedam dana, mišićno tkivo je poptuno regenerisano, što se može proveriti snimkom magnetne rezonance ili ultrazvukom. Posle završetka lečenja, istog dana je spreman za normalan trening - garantuje uspeh u lečenju Marijana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • udzo

    2. februar 2018 | 10:06

    jel on iz Ganije pa je Ganijac ili iz Gane pa je Ganac....

  • Sasa

    2. februar 2018 | 10:13

    Hahaha vec se oporavio od strasne povrede zbog koje mu je propao transfer u Celzi. Terzic cirkusant.

  • SportBilly

    2. februar 2018 | 09:00

    Priča se da je neko iz nk partizana platio pojedinim igracima sileksa (kazu rukovodilac sa makedonskim i bugarskim prezimenom ) da igraju ostro, i da povrede Boacija, Dnalda , Radonjica i Pesica. Cak i u narednim utakmicama. Pazite se igraci. Ako postoji opasnost, izvedite kljucne igrace vani ili prekinite utakmicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA