≫ 

Golman Krasnodara isprozivao Zvezdu i dao savet ekipi CSKA: Pazite, igraju antifudbal

Andrej Sinicin bio zgrožen paklenom atmosferom na Marakani

  • 57

Golman Krasnodara Andrej Sinicin sam ili uz nečije podsećanje, setio se duela sa Crvenom zvezdom letos u kvalifikacijama, i to baš sad četiri dana pre duela sa CSKA.

Njega boli poraz svog tima, kao i atmosfera koju su doživeli na tribinama.

>>> Zvezda je krala vreme, a da Kanga još 10 puta šutne onako, ne bi dao gol: Cirkus izjave golmana Krasnodara!

U intervjuu za ruski portal ''championat.com'', Sinicin je pokušao da omalovaži Zvezdin način igre, uporedivši ga sa jednim ruskim drugoligašem.

- Neću se žaliti na sudijske greške ili nešto drugo. Ali, od početka drugog poluvremena naš protivnik se samo povukao, 'krao vreme' i na ružan način dobio utakmicu.  Na kraju, igrate pred svojim navijačima, vodite 2:0 i zašto se plašite? Izbacivali su loptu u aut, čak i van stadiona.

- Fudbal treba da bude spektakl za navijače. Jasno je da uvek ima mesta i za pragmatizam, ali tako igra i Orenburg. To je antifudbal' -  istakao je Sinicin.

Foto: A. Nalbantjan

Upitan je i za prognozu ishoda dvomeča Zvezda - CSKA. Umesto toga, uputio je savet Moskovljanima.

- Iz našeg iskustva daću im jedan savet - najbolje je da ne primite gol u prvoj utakmici -, poručio je Sinicin, a onda se podsetio i atmosfere na stadionu ''Rajko Mitić''.

-Bilo je 55 hiljada gledalaca koji su pravili zaglušujuću buku. Užas. - izbacio je svoje frustracije Sinicin i naglasio da tako nešto do tada nije video u svojoj karijeri.

- Prvi put sam igrao pred toliko gledalaca. Momci koji su igrali u Dortmundu kažu da čak ni tamo publika nije tako bučna -, zakjučio je Sinicin.

Foto: A. Nalbantjan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brka

    9. februar 2018 | 14:26

    A penal im nisi preneo kako ste ga dobili.

  • Rogozin

    9. februar 2018 | 14:47

    Zato smo mi najjaca navijacka grupa u svetu, bas zbog anbijenta koje pravimo. Svi klubovi koji su dosli na megdan Zvezdi su bili odusevljeni Delijama, a samo je tebi uzas. Zato smo mi bas pravi 12 igrac.

  • S

    9. februar 2018 | 14:12

    Isfrustirani golmancic,zaboravio da izostavi nepostojeci penal sviran za Krasnodar u finisu meca,slobodan udarac u nadoknadi vremena(Borjan skinuo zicer), faul u napadu igraca Krasnodara kod istog i produzetak od 7 min.Na sve nacine su pokusali,ali nisu uspeli.Verovatno je i gol Kange slucajno dat,kao i onaj prvi Radodjicev.Sve mi se cini,da jos ima traume od one Kangine golcine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA