≫ 

Nebeski skok Kejna presudio Arsenalu: Totenhem je gazda severnog Londona! (VIDEO) (FOTO)

Najbolji igrač Pevaca presudio najvećem rivalu

  • 2

Totenhem je gazda severnog Londona! U najvatrenijem lokalnom derbiju prestonice Engleske slavili su Pevci sa 1:0 golom Harija Kejna.

Najbolji strelac Evrope u 2017. godini nastavio je da teroriše protivničke golmane i u 2018. godini, a dobru formu krunisao je potogkom protiv najvećeg rivala.

Posle dobrog centaršuta Dejvisa u 49. minutu, videli smo nebeski skok Kejna, koji je nadvisio Lorana Košelnog i zakucao glavom loptu u mrežu Petera Čeha, koji je samo nemoćno posmatrao kako lopta ulazi u mrežu.

Foto: AP/Tanjug

Totenhem je potpuno nadigrao Arsenal, čija se najnovija pojačanja, Pjer Emerik Obamejang i Henrik Mikhtarijan nisu ni videli na terenu. Arsenal je na kraju imao samo jedan šut u gol, koji je Hugo Loris lako ukrotio.

Sa druge strane je mnogo više posla imao Čeh, koji je u nekoliko navrata fenomenalno reagovao i odbranio dobre prilike Totenhema da povisi vođstvo, naročito posle sjajno izvedenog slobodnog udarca Kristijana Eriksena.

Venger je u 65. minutu u igru uveo Aleksandrea Lakazeta, koji je umalo i izjednačio u nadoknadi utakmice. Izašao je sam pred golmana Totenhema i dobio je idealnu priliku da izjednači, ali nije uspeo.

Premijer liga, 27. kolo:

Subota:

Totenhem - Arsenal 1:0

(Kejn 49)

Everton - Kristal Palas 3:1

Stouk - Brajton 1-1

Svonsi - Barnli 1-0

Vest Hem - Votford 2 -0 

Mančester Siti - Lester 18.30 časova

Nedelja:

Hadersfild - Bornmut 13.00

Njukasl - Mančester junajted 15.15

Sautempton - Liverpul 17.30

Tabela:

Mančester Siti 69, Mančester junajted 56, Totenhem 52 (+1), Liverpul 51, Čelsi 50, Arsenal 45... Svonsi 27, Sautempton 26, Njukasl 25, Stouk 25, Hadersfild 24, Vest Bromvič 20.

Daljinac

(Telegraf.rs/S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA