SAVIĆ I BORJAN SLOŽNI: Morali smo da postignemo barem jedan gol u ovih 180 minuta (VIDEO)

Fudbaleri Zvezde se već okreću obavezama u šampionatu, nakon što su izgubili od CSKA

  • 27

Samo jednom je odbrana Crvene zvezde bila dekoncentrisana tokom 180 minuta dvoboja sa CSKA, a to je bilo dovoljno da se ruski tim plasira u 1/8 finala Lige Evrope.

Za tih 180 minuta crveno-beli nisu postigli nijedan gol i upravo tu bi trebalo tražiti razloge ispadanja.

>>> Pešić na ivici suza pred novinarima pričao o promašenoj šansi protiv CSKA (VIDEO)

- Imali smo dve sjajne šanse na kraju utakmice, i imamo za čime da žalimo. Ali, evropska bajka se za nas ovog trenutka završila i sada moramo da se fokusiramo na domaće prvenstvo. Mislim da je ovo bila Božija volja. Bilo je emotivno, stvarno nam je svima teško, još večeras ćemo da razmišljamo o tome šta smo mogli i kako smo mogli, a već od sutra fokus će biti samo na Spartaku - rekao je Savić.

Videlo se posle utakmice da igrači nisu lako podneli poraz.

Foto: Tanjug/AP

Bilo jeste teško, nismo navikli da igramo po ovoj temperaturi, ali nije to opravdanje što smo izgubili. Žao nam je svima, ali šta da radimo. Nadam se da će navijači i dalje verovati u nas, dobili smo podršku i posle utakmice jer vide i oni koliko se borimo i koliko se dajemo na terenu.

Savić kaže da nije video spornu situaciju iz 46. minuta.

Ako je igrao rukom onda smo oštećeni, ali šta da radimo, ne možemo nikome da se žalimo. Mislim da je trebalo da postignemo makar jedan gol u ove dve utakmice — rekao je Savić.

Svoje viđenje meča dao je i Milan Borjan.

- Uradilo smo nešto neverovatno, ono što Zvezda nije uradila u zadnjih 20 godina. Vratili smo je tamo gde joj je mesto. Ostaje žal što smo izgubili utakmicu, jer smo imali svoje šanse. Ali to je Evropa, propuštene šanse se kažnjavaju - rekao je Borjan.

U nastavku pogledajte video opširnijeg izlaganja Zvezdinog golmana:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    21. februar 2018 | 22:20

    Da, ali mora neko da zna da sutne loptu kako treba.

  • ROLA

    21. februar 2018 | 22:48

    Bojan je u pravu morali da daju bar dva ali nije bilo penala nije bilo crvenih a ni sklanjalice.Nesekiraj te se u ligi Srbije pobediće te svakog tu nema problema.

  • Sale

    22. februar 2018 | 04:16

    Dobra je Zvezda nasa, dobro smo se borili. Tuga je tu, mogli smo.. Nije bilo nase vece, bice neko sledece, jedino je vazno da Zvezdas nije razocaran htenjem i borbom igraca za Zvezdu, ljubav podrska.. Idemo Delije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA