≫ 

UEFA ponovo kaznila Zvezdu novčano, a pominje se i zatvaranje tribine! (VIDEO)

U klub sa Marakane je stigao dopis da crveno - beli moraju da plate 56.000 evra, i mogućnost igranja pred praznim tribinama

  • 39

Fudbalski klub Crvena zvezda dobila je kaznu UEFA. Disciplinska komisija evropske fudbalske organizacije pokrenula je postupak protiv crveno - belih na osnovu tri tačke na meču sa Kelnom u grupnoj fazi.

Prethodno, UEFA je uvažila žalbu Crvenoj zvezdi da dočeka CSKA pred publikom, nakon što je prvobitno kazna bila zatvaranja tribina, a potom preinačena u uslovnu od dve godine i 30.000 evra.

>>>Zvezda i Partizan popravili koeficijent srpskog fudbala! Šta to donosi u narednim kvalifikacijama za evrokupove?

Kazna je 56.000 evra uz uslovnu kaznu zatvaranje tribine stadiona ako se desi neki sličan propust. Treba reći da Zvezdu čeka i kazna za propuste na meču sa CSKA prošle nedelje.

Zvezda je kažnjena po tri tačke:

1. Paljenje baklji

2. Blokiranje stepenice između tribina

3. Bacanje predmeta u teren

Uefa redovno kažnjava Zvezdu zbog blokiranja stepeništa, ali i Partizan takođe, tako da je to već uobičajeno, a pitanje je koliko će biti kažnjen klub i da li samo novčano ili i zabranom igranja pre publikom. ovoga puta kazna je novčana.

>>> UEFA rigorozno kaznila Zvezdu zbog Ratka Mladića, crveno-beli bez navijača čekaju CSKA! (VIDEO)

VIDEO: Pogledajte bakljadu Delija posle gola Boaćija u Kelnu.

Pre nekoliko godina je UEFA kazniča Zvezdu zbog baklju na meču sa Černomorecom sa 95.000 evra, pa je moguće da kazna ponovo bude novčana. Mada, crveno-beli su se izvukli da ne igraju pred praznim tribinama, nakon transparenta Ratku Mladiću, pa je moguće da to bude otežavajuća okolnost.

Osim Zvezde postupak je pokrenut i protiv CSKA zbog bacanja predmeta na teren i paljenja baklji njihovih navijača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor. RS

    23. februar 2018 | 14:45

    A sta rade navijaci na stepenicama???? Problem je sto je nas narod stoka. Ako kupis ulaznicu na njoj pise mijesto i red odes lijepo sijedes na svoje mijesto i gotovo. Kada bi svi sijedili na svojkm mijestima nebi ni bilo problema. Ne sijecam se kada sam otisao na neku Evropsku utakmicu a da se nisam posvadjao zbog mijesta. Prvo da se nas narod nauci redu i kulturi pa ce onda sve biti ok.

  • Al jazeera

    23. februar 2018 | 14:25

    Treba da kazne zvezdu i sto je ispala iz daljeg takmicenja.A ovi u bilbau se pobise i nista.Ma uefa mafia ,sramota

  • SDG-BG

    23. februar 2018 | 14:06

    LEPO CEPAJU ONI SE TALE SA NASIM KLUBOVIMA OD PRODATIH ULAZNICA???STO NE OBJAVITE KOLIKO DRUGE KAZNJAVAJU I ZASTO BILO BI ZANIMLJIVO UPOREDITI MISLIM DA NASE NAJACE KAZNJAVAJU UEFA KRIMOSI!!!!!????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA