Nema više priče o Evropi u Partizanu! Pogledajte kako je Bilja Obradović presekla pitanje postavljeno Đukiću! (VIDEO)

Crno-beli se neće osvrtati, Plzenj je prošlost

  • 31

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić čestitao je igračima na ostvarenom uspehu u Evropi ove sezone, ali naglasio da bi što pre trebalo da se okrenu domaćem takmičenju koji se nastavlja protiv Zemuna mečom 24. kola Superlige.

- Čestitam Partizanu na uspehu u Evropi. Ispasti u šesnaestini finala Lige Evrope je velika stvar koji želimo da ponovimo i naredne godine. Ne bi trebalo slaviti, iako smo odigrali odlično. Sada se okrećemo domaćem prvenstvu kako bismo preko njega ponovili uspeh i naredne sezone -  izjavio je Ðukić u Sportskom centru Teleoptik, a portparolka kluba Biljana Obradović je tokom konferencije presekla nova pitanja o Evropi, na koju je stavljena tačka, što možete pogledati od 5. minuta i 30. sekunde.

Ðukić je potvrdio da neće moći da računa na kapitena Miroslava Vulićevića i Milana Mitrovića, dok je neizvestan Saša Zdjelar.

Trener crno-belih je istakao da očekuje tešku utakmica protiv Zemuna koji se, prema njehovim rečima, odlično pojačao i to pokazao već u prethodnom kolu protiv Borca.

- Zemun se odlično pojačao, pobedili su ubedljivo Borac u prvom kolu prolećnog dela. Očekuje nas teška utakmica. Reč je o kompaktnoj ekipi koja ima dobre igrače, odlično se brani i fokusira se na kontranapade kao u meču protiv Borca - rekao je Ðukić.

Prema njegovim rečima eliminacija iz Evrope će sigurno dovesti do pražnjenja igrača, ali veruje da bi što pre trebalo skrenuti misli na Superligu za koju smatra da je vrlo izjednačena.

- Kada ispadnete u Evropi dolazi do pražnjenja, ali trebalo bi da se što pre fokusiramo na prvenstvo kako bi naredne godine ponovili uspeh u Evropi. Nema lake utakmice u Superligi, sa svakom ekipom smo se namučili, prvenstvo je izjednačeno i bez maksimalnog pristupa nema pobede.

Ðukić je istakao da su utakmice bez publike, poput sutrašnje, tužne i neprijatne za igrače.

- Uvek smatram da igranje bez publike oduzima čar fudbala koji je prelep sa njom jer se fudbaleri motivišu uz prisustvo navijača. To su neprijatne i tužne utakmice, jer sablasna tišina dovodi do toga da igrači nemaju svest o zvaničnoj utakmici - izjavio je Ðukić.

Utakmica između Partizana i Zemuna igra se u nedelju od 15 sati na stadionu u Humskoj bez prisustva publike.

Daljinac



(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar Mड़ञणम

    24. februar 2018 | 17:53

    Djukicu odlazi ne zasluzujes da budes na celu najuspesnijeg i najtrofejnijeg fudbalskog kluba drzave Srbije povedi sa sobom i sve iz uprave.

  • Pfc

    24. februar 2018 | 23:41

    Odlazi i ne okreci se!!! PFC GROBARI BEOGRAD

  • Kronos

    24. februar 2018 | 21:55

    Sve mi se cini da Bilja jedina zna da radi posao u ovoj upravi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA