Hoće li se istorija ponoviti? Argentina ponovo zakazala prijateljski meč sa reprezentacijom koja joj je dva puta donela sreću pred Mundijal!

  • 3

Fudbalska reprezenatcija Argentine zakazala je prijateljski meč sa selekcijom Izraela, kao pripremu za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Informacija koja je navukla osmeh većini navijača Gaučosa s obzirom na to da su Izraelci bili talija Argentini pred dva Mundijala.

>>> Želim pare, hoću s obojicom: Ruska novinarka nudila seksualne usluge, hoćemo li je posle ovih porno fotki gledati na Mundijalu? (FOTO)

>>> Seksi Brazilka preti Srbiji: Moji guzovi će predviđati rezultate na Mundijalu, nadam se da ću doneti sreću Nejmaru i ekipi (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Argentina je pred SP 1986. i 1990. godine pobedila Izrael u prijateljskim mečevima rezulttaom 7:2 i 2:1, a na oba takmičenja su igrali finale.

U Meksiku 1986. godine su bili šampioni sveta, dok su četiri godine kasnije izgubili finale od Nemačke.

Argentinci će treći put sa Izraelcima igrati 9. juna, samo 17 dana pre prvog meča na SP protiv Nigerije. Inače, Nigerija će 27. marta odmeriti snage sa Srbijom koja je, takođe, na Mundijalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA