Traktor, veštačka trava i grudvanje na Marakani: Kod Milojevića proradile emocije kad je došao na novi Zvezdin teren (VIDEO)

Crveno-beli po izuzetno hladnom vremenu nastavili pripremu za meč protiv Voždovca

  • 1

Fudbaleri Zvezde odradili su trening u sklopu priprema za utakmicu protiv Voždovca, koja je posle odlaganja na programu u subotu. Trening su održali na novom terenu podno južne tribine, koje koristi omladinska škola Zvezde, na terenu sa veštačkom travom.

>>> Zvezda časti navijače: Besplatno na Voždovac, ali uz jedan uslov!

Fudbaleri su bili dobro raspoloženi, i pored toga što ih je sačekalo veoma hladno vreme i temperatura od minus 4. Neki su se čak u šali i grudvali dok su dolazili do terena, dok na samoj veštačkoj travi nije bilo snega, jer je mehanizacija za čišćenje snega bila prisutna i dok su igrači bili na terenu.

Trener Zvezde Vladan Milojević sa posebnim emocijama je odradio trening, jer je na terenima omladinske škole osvojio titulu sa Zvezdinom omladinskom selekcijom pre nekoliko godina, kada je počinjao trenersku karijeru.

Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

- Prelep je osećaj ponovo raditi na terenima Omladinske škole. Zaista su mi emocije proradile, proveo sam ovde tri prelepe godine kao trener radio sam sa decom, svakodnevno radio dva puta dnevno sa njima i to je prelep osećaj.

- Došao sam pre treninga da vidim kakvi su uslovi za rad i sada imamo dva odlična terena sa veštačkom travom nove generacije i za moju ekipu je najbitnije da su u trenažnom procesu. Loše vreme i sneg nas ne remete, plan i program sprovodimo kako smo ga i zamislili – rekao je Milojević.

Zvezdin strateg posebno je pohvalio uslove za rad na novootvorenim terenima iza južnne tribune.

- Ovo je nešto zaista fantastično, nešto što je Zvezdi bilo potrebno. Verujem da će mnogo talenata stasavati upravo ovde i da će mnogo njih sa ponosom nositi crveno-beli dres. Presrećan sam što će najmlađi članovi Crvene zvezde imati odlične uslove za rad – poručio je Milojević.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA