Nišlije grme na Partizan: Kako vas nije sramota da poturate stare fotografije Čaira, pobedite nas na terenu, a ne forama! (VIDEO)

Direktor niškog kluba žestoko prozvao Partizan

  • 26

Dejan Propadalo, direktor niškog Radničkog, žestoko je uzvratio na optužbe crno - belih da je stadion „Čair“ bruka i sramota ilustrujući te tvrdnje navodnim haosom u svlačionici gostujuće ekipe.

>>> Partizan u šoku: U Nišu ih čeka svlačionica iz horora, ljuti su i zbog sudije koji je izabran za derbi kola! (VIDEO)

Propadalo tvrdi da su sporne fotografije nastale pre par godina, da se radi o svlačionici domaćina a ne gostiju, te da je reč o očiglednoj zloupotrebi.

Foto: D. Kocić

- Nama je zaista teško, trudimo se da uradimo sve kako bi se utakmica održala u najboljim uslovima. Od ranog jutra se čisti, sređuje stadion, a sada je „Čair“ pun novinarskih ekipa koje su došle da provere tvrdnje crno-belih.

- Ovde se pravi šou pred utakmicu i otežavaju nam se napori da omogućimo da sve bude u redu. Veliki klubovi imaju tu „privilegiju“ da se tako odnose prema „malima“ , ali će se na terenu pokazati ko je ko. Neka nas Partizan pobedi sportski na terenu, ne ovako. Gađaju nas njihovim forama i fazonima. Kao da su jedva čekali da se nešto dogodi da se obrate medijima, što je veoma ružno – – zaključio je Propadalo.

Foto: D. Kocić

(D.Kocić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dženkins

    2. mart 2018 | 19:47

    Ne razimem šta fali svlačionicama na prvim slikama..Igrajte fudbal pustite gluposti

  • VeljaCZV

    2. mart 2018 | 18:03

    Ajmo Nišlije :))

  • SrpskiBek

    2. mart 2018 | 19:43

    To može samo...propali partizan!!!! Ne bi me čudilo da im fss da 3 boda ( mada ne znam koji će im) za zelenim stolom jer nisu imali minimum uslova da se spreme za utakmicu!!! Ako se to ne dogodi. Dzaba slike džaba sve...KEC U NISU KO KUĆA! !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA