≫ 

Jedini promašaj koji će Ronaldo da slavi: Imao je sreće što ovde nije pogodio metu (VIDEO)

Dobio bi čist crveni karton već u 15. minutu i meč PSŽ-a i Reala bi dobio potpuni drugi tok

  • 4

Kristijano Ronaldo je na utakmici protiv PSŽ-a pokazao zašto je zvanično najbolji fudbaler sveta, a svojim golom i u revanšu ugasio je nade Parižana.

Ali, pored nesumnjivog fudbalskog umeća, Ronaldo je još jednom pokazao i svoj temperament, zbog kojeg je često bio u problemima.

>>> Strašna bakljada navijača PSŽ-a: Liga šampiona ovako nešto ne pamti, sudija prekinuo meč, kapiten ih molio da prestanu (VIDEO)

Mogao je da bude i na Parku Prinčeva, da je na startu utakmice uspeo u nameri da šutne Danija Alveša u zadnicu nakon što se pokoškao sa Brazilcem.

Na Ronaldovu sreću, ali i navijača Reala, Portugalac ga je promašio, a to nisu videli ni glavni sudija Feliks Brih, kao ni Dani Alveš, koji je već bio u sprintu.

Da je Ronaldo udario protivnika, nema sumnje da bi zaradio direktan crveni karton, a tako bi utakmica verovatno dobila potpuno drugi tok.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Polki

    7. mart 2018 | 00:00

    Ronaldo najbolji igrac sveta? Dajte ljudiiiiiii breee uozbiljite se

  • sale

    7. mart 2018 | 06:13

    Treba da budemo zahvalni jer zivimo u eri Ronalda i Mesija. A ko je od njih dva bolji, tu se fanovi nikada sloziti nece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA