Milojević brutalno odgovorio Stolici: To vam je kao da celo veče flertujete s devojkom, a u 3 uveče dođe drugi i odvede je (VIDEO)

Citirao je selektora Argentine da bi svom kolegi objasnio da posed nije toliko bitan u fudbalu

  • 30

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević održao je konferenciju za medije pred utakmicu protiv Napretka iz Kruševca, koji je na programu u nedelju od 18.30 na Marakani. Tom prilikom Milojević je posebno apostrofirao otvaranje novog terena za omladinsku školu Zvezde, ali i akciju dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Delija.

Takođe, odgovorio je i na izjavu Ilije Stolice o posedu lopte u Novom Sadu, koji prema mišljenju trenera Lala pokazuje dominaciju Vojvodine naspram crveno-belih.

Citirao je Horhea Sampaolija, selektora Argentine, koji je na takav način objašnjavao posed lopte.

- Iskomentarisaću, ušli smo malo u taktičke elemente. Zavisi kako ko igra, mi ne igramo sa posedom, mi igramo totalno drugačiji fudbal. Ne možete to da merite. Ne igra se za posed. O posedu je jedan trener (Horhe Sampaoli), najbolje objasnio šta znači imati posed. To vam je kao da ste tokom noći sve vreme flertovali sa devojkom, a onda je došao drugi u tri sata i odveo je na drugo mesto. To nisam ja rekao, to sam samo pročitao. Posed nije moja filozofija igre - odgovorio je Vladan Milojević.

O NAPRETKU IZ KRUŠEVCA

Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

- Treća u nizu utakmica koju igramo sa ekipama iz gornjeg dala tabele. Očekuje nas težak meč, kao i svi do sada. Dolazi nam protivnik za kog znamo da je stabilan u svim sferama, to je ekipa dosta dobrih pojedinaca, imaju svoj način igre, a podjednako dobro igraju i kao domaćin i kao gost. Porazili su nas u prvom delu prvenstva, samim tim pokazuje i koliko su dobra ekipa. Mi treba da se pripremimo najbolje moguće i verujem da nam i ovo vreme ide u prilog, lepše je vreme i očekujemo da imamo više navijača uz nas, da daju vetar u leđa ovim momcima. Nemam nikakvu dilemu da će nas bodriti na najbolji mogući način.

OTVARANJE TERENA ZA OMLADINSKU ŠKOLU I AKCIJA DELIJA ZA DAVANJE KRVI

Foto: kkcrvenazvezda.rs

- Hteo bih da napomenem dva lepa događaja, na koje sam ja jako ponosan, to je otvaranje terena omladinske škole, jer smo svi tu negde počinjali, posebno ja, koj sam došao iz jednog malog grada. To je nešto najlepše što je moglo da se desi Crvenoj zvezdi. To je budućnost u koju ne sumnjam i siguran sam da će mnogo dece sa ponosom u budućnosti nositi dres Zvezde.

- Drugi događaj koji bih istakao je akcija naših navijača, koji nije propraćen medijski, to je davanje krvi u organizaciji naših navijača, prikupljeno je 469 jedinica krvi, koja znamo šta znači u ovim momentima jer imamo nestašicu toga. Jedno veliko bravo i nemam reči, to su neke stvari koje moraju da se kažu. To je nešto najlepše što postoji, ja čestitam našim navijačima, od mene i naših navijača imaju veliki respekt.

Sledeće neko okupljanje kada bude, kada nam vreme bude dozvoljavalo, onda će i moji igrači zajedno sa celim stručnim štabom da učestvuje u davanju krvi za naše sugrađane.

O TERENIMA U SRBIJI

Foto: Crvenazvezdafk.com

- Kakvo je vreme bilo, ne možemo ni da očekujemo da budu bolji tereni. Kako je bilo drugim ekipama, tako je bilo i nama. Zato je fudbal interesantan, igra se i na +30 i na -10. Ne obaziremo se na to. Nekada se neke utakmice igraju na drugačiji način od onog na koji vi želite. Sigurno da je lepše kada igrate na boljim terenima, jer nema povreda, lakše je i lepše igrati.

Daljinac

(Tečegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijac

    10. mart 2018 | 15:42

    Miloje, jel u taktiku ulaze i sudije ?

  • Partizan pa Bog

    10. mart 2018 | 16:09

    Prepotentni milojevic , kakva mu je bila taktika protiv balavaca arsenala te utakmice su mu obelezile karijeru on je jedini trener na svetu koji deci nije mogao da pobedi jak takticar do j..a lako je se prsiti u domacem prvenstvu kada sudija radi u korist zvezde svaku utakmice cak su partizanu dali gol iz gol auta.

  • Vladimir Grobar

    10. mart 2018 | 15:01

    Pa zar on bas suprotno nije govorio poslije CSK? Tada rece kako su imali posked lopte, sanse,....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA