Ovo su tri stvari kojima Zvezda udara kontru Iliji Stolici

Crveno-beli smatraju da nije tačno da je Vojvodina dominirala na Karađorđu, kao što misli trener "Lala"

  • 18

Konferencija Vladana Milojevića, u kojoj je, nekarakteristično za njega, odgovorio svom kolegi iz Vojvodine Iliji Stolici, samo je potvrdilo ono ovih dana kruži Marakanom i može se nezvanično čuti i kao stav ljudi iz kluba, koji sada ipak paze na oglašavanja u javnosti nakon što ih je FSS kaznio oduzimanjem bodova.

Milojević je pred meč protiv Napretka replicirao Stolici na izjavu o posedu lopte, koji je prema rečima trenera Vojvodine bio 69:31. Na Marakani su analizirali podatke i uvideli da je razlika ipak znatno manja, iako i sam Milojević tvrdi da posed nije najbitniji, već da on ima drugačiju filozofiju igre.

Kako su u Zvezdi izmerili, posed jeste bio u korist Vojvodine, ali je bio 58:42, što jeste velika razlika, ali znatno manja od one na koju je ukazivao Stolica.

Druga stvar na koju u Zvezdi ukazuju jeste izjava Stolice da je Vojvodina imala više napada u poslednjoj trećini terena, ali su i tu na Marakani naprednom statistikom i programima za analizu utakmica ustanovili da su podaci bili drugačiji.

Kako navode, Zvezda je imala ukupno 106 napada, a 34% njih je bilo u poslednjoj četvrtini protivnika, dok je Vojvodina bila slabija po tim podacima - 25% (23 od 90 napada).

Poslednja stvar na koju su ukazali nezvanično sa Marakane jeste da je Zvezda imala više udaraca u okvir gola - crveno-beli su uputili 5 udaraca ka golu Rockova, dok je Vojvodina četiri puta šutnula ka Borjanu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA