≫ 

Grobari izazvali prekid u pobedi Partizana, Tavamba i Ožegović za tri minuta rastužili Lalatovića! (VIDEO)

Crno-beli rutinski slavili na gostovanju Brđanima

  • 62

Fudbaleri Partizana pobedili su Čukarički kao gosti u 27. kolu Superlige, rezultatom 2:0.

Duel je ujedno bio derbi kola, Partizan ima sada 58 bodova, Čukarički je četvrti sa 46, tri manje od niškog Radničkog sa kojim vodi bitku za treće mesto.

Na vrhu je Crvena zvezda sa 69 bodova, a tim Vladana Milojevića će u 18.30 dočekati Napredak iz Kruševca.

Inače, Partizan prvi put od 29. novembra nije primio gol na svi mmečevima, poslednji put se to dogodilo na gostovanju Voždovcu. Na sedam vezanih mečeva, bar jedan je primila ekipa Miroslava Đukića.

>>>"Hoćemo penal za Zvezdu", a onda su uletele baklje na teren: Grobari prekinuli meč na Banovom Brdu (VIDEO)

Nije bilo Zorana Tošića u timu, pa je Miroslav Đukić povukao radikalan potez i dao šansu Arminu Đerleku.

Iako 17-godišnji talenat nije rešio meč, bio je osveženje u igri Partizana, dok su u prvi plan iskočili Tavamba i Ožegović.

Foto: partizan.rs
Foto: partizan.rs

Navijači Partizana bili su bojažljivi pred meč zbog odsustva Zorana Tošića, ali je Miroslav Đukić napravio osveženje i razdrmao ekipu.

Već pri početnom opipavanju pulsa, defanzivna linija Čukaričkog pokazala je veliku ranjivost, što je Partizan iskoristio u razmaku od samo tri minuta.

Prvo je Tavamba iskoristio snagu da izdrži vazdušni duel, spusti loptu, a zatim je zakuca u mrežu. Nešto kasnije, Ognjen Ožegović nije štedeo bivši klub, iz kog je i otišao u Partizan. Slavio je burno pogodak, nakon kog se tim sa Banovog brda nije probudio.

Foto: partizan.rs
Foto: partizan.rs
Foto: partizan.rs

Još nekoliko puta je lopta kao od šale išla iza zadnje linije odbrane, ali su Ožegović i Janković zbog sebičnih odluka ispustili priliku da razreše sve dileme.

Golman Čukaričkog Kirovski branio je šta je mogao, ukrotio je jednu bombu Zdjelara, dok su Grobari napravili kraći prekid kada su zasuli centar terena bakljama.

Delovao je i dalje indolentno Čukarički, sve do 60. minuta kada je usledio talas napada.

Foto: cukaricki.rs

Ovusu je dejstvovao po levoj strani i mučio defanzivce Partizana, Stojković je nekoliko puta reagovao odlično, dok je gol Fofane poništen zbog ofsajda.

Rutinski je posle Partizan zatvorio prilaze golu, Jevtović je zamenio Jankovića, dok oporavljeni Mudrinski nije uspeo da barem malo namuči goste iz Humske.

U narednom kolu, Partizan čeka Radnik 18. marta, Čukarički gostuje Javoru.

Čukarički - Partizan 0:2

(Tavamba 19, Ožegović 22)

Čukarički: Kirovski, Docić (Zorić), Stevanović, Drinčić, Bojić, Ovusu, Puškarić, Stojanović (od 72. Mudrinski), Bogosavac, Đurić, Belaković (Od 46. Fofana)

Partizan: Stojković, Vulićević, Miletić R. N, Marković, Miletić G. N, Zdjelar, Pantić, Đerlek, Janković (od 70. Jevtović), Ožegović (od 77. Ivanović), Tavamba

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • wambata

    11. mart 2018 | 16:06

    tako se to radi..a ne penal kao malenoj u n sadu metar iza korner linije..bravo partizan ponosu svakoh postenog srbina...bravo

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    11. mart 2018 | 14:41

    А зашто у кладионицама није могло да се уплати из 1-2 што сам хтео да уплатим? Не кажем да се намешта. Знам да су они поштени.

  • Jok bre

    11. mart 2018 | 15:28

    Hocemo onog od 1650000 da gledamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA