≫ 

Lalatović pričao "sa onim gore" tokom meča sa Partizanom: Trener Čukaričkog bajao na klupi protiv crno-belih (VIDEO)

Strateg Brđana se našalio na kraju konferencije kada mu je postavljeno pitanje zašto je sve vreme u drugom poluvremenu sedeo na klupi što za njega nije uobičajeno

  • 0

Partizan je bio siguran protiv Čukaričkog u okviru 27. kola Super lige Srbije sa 2:0, a trener Brđana Nenad Lalatović imao je zanimljivu izjavu posle meča kada je opisivao zašto je celo drugo poluvreme presedeo na klupi, iako je poznat po tome što stalno vodi mečeve kraj aut linije.

>>> Idu Grobari, dečak stoji mirno: Navijači Partizana grmeli, zaustavili saobraćaj na Banovom Brdu, mališa impresioniran crno-belim korteom (VIDEO)

- Hteo sam malo da bajam, da promenim nešto. Dve utakmice koje sam tako vodio, kada sam sedeo u drugom poluvremenu, smo ubedljivo dobili. Zato sam sebi sad rekao: ''Slušaj, gubimo 2:0. Nenade, 'ajde da probamo nešto da promenimo, da probaš da sedneš. Možda nas 'ovaj gore' nagradi, pa nas krene i damo gol.'' Ali ni od toga nije bilo ništa. Ponavljam, zaslužena pobeda Partizana - objasnio je bio Lalatović, koji je istakao je su gosti zasluženo trijumfovali na Banovom brdu.

- Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Mi nismo ušli u utakmicu onako kako smo se dogovorili. Videla se nervoza kod mojih igrača. Nismo delovali kao tim, prepustili smo igru protivniku i sami sebi smo dali dva gola. Pre meča smo razgovarali o tome da je Tavamba fizički možda i najjači fudbaler u ligi, a onda naš igrač uđe mekano u taj duel i primimo gol.

- Zatim je i Ožegović pobegao i dao prelep pogodak. U prvom poluvremenu su bili bolji u svim segmentima igre, dok su u nastavku igrali koliko im je trebalo. Tu smo već bili egal. Kad se sve sabere i oduzme, zaslužena pobeda Partizana. Mi već moramo da se okrenemo sledećoj utakmici protiv Napretka iz Kruševca - rekao je Lalatović.

Foto: FK Čukarički

Šef stručnog štaba Čukaričkog je priznao da je vreme između prvog gola Partizana i poluvremena možda i najgore otkako je on u klubu.

- Ušli smo u to prvo poluvreme sa idejom da ne primimo gol i da probamo sa brzim igračima da ih ugrozimo. Trebalo je da budemo agresivniji na njihovim veznim fudbalerima. Nismo uspeli u tome, a onda smo iz greške primili gol. Primili smo dva za pet minuta i mislim da je to najgorih 25 minuta Čukaričkog otkako sam ja u klubu. Tu, pre svega, mislim na period od prvog gola. Moji igrači ''nisu bili na terenu'' posle tih pogodaka Partizana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA