Vuletić isprozivao Zvezdu pored spomenika Čiča Draži: Pomenuo "cigane", Krcuna i FK Petokraku, nije štedeo ni Binića i Olimpijakos (FOTO)

Na udaru potpredsednika Partizana našli su se Zvezda, Olimpijakos i Dragiša Binić

Foto: Instagram.com/pfcbg

Potpredsednik Partizana, profesor Vladimir Vuletić, bio je izuzetno aktivan na Instagramu poslednjih dana, a posebno u prozivanju suprotnog tabora.

Vuletić je očigledno prenoćio u Ivanjici, gde Partizan od 13 časova igra protiv Javora u četvrtfinalu Kupa Srbije, pa je iskoristio priliku da se fotografiše pokraj spomenika Dragoljubu Draži Mihailoviću, koji je u centru ovog grada.

Kasnije je istu fotografiju objavio na svom profilu na Instagramu uz provokativan komentar.

- Pitali smo cigane, neće da nam kažu, gde je njihov osnivač zakopao Dražu - a uz to je dodao i haštagove ''Čiča Draža'', ''Krcun'' i ''FK Petokraka''.

Dragoljub Draža Mihailović, Slobodan Penezić Krcun; Foto: Wikimedia/Stevan Kragujević

Vuletić je iskoristio citat koji često koriste Grobari kada prozivaju navijače Zvezde, aludirajući na to da je Slobodan Penezić Krcun bio jedan od osnivača Zvezde. Iako to nigde u dokumentima nije zvanično zavedeno, postoje svedočenja i legende o tome da je on bio strah i trepet u Zvezdi.

Osim Zvezde, na Vuletićevoj meti su se našli i Olimpijakos i Dragiša Binić. Komesara za bezbednost FSS-a, koji je kaznio Zvezdu i Partizan oduzimanjem bodova, pokušao je da kompromituje objavljivanjem njegove slike sa pištoljem u ruci uz komentar - ovo je predsednik FSS zadužen za regularnost.

Takođe, objavio je i foto-montažu gde je umesto Ivana Savidisa sa pištoljem za pojasom montirana njegova glava, a to je podelio sa stranice na kojoj je komentar bio "Da se naša uprava urava ugleda na PAOK-ovu!''. Ako nastavite da nas kradete, moražemo da pređemo sa reči na dela, ili što bi profa rekao: Res, non verba''.''

Foto: Instagram.com/pfcbg

Za kraj je Vuletić objavio i montažu gde je on kao stari Rimljanin:

Foto: Instagram.com/pfcbg

VIDEO: Pogledajte kako je Savidis upao na teren s pištoljem na meču protiv AEK-a

Parovi četvrtfinala Kupa Srbije:

Javor - Partizan 13.00

Mačva - Crvena zvezda 15.30

Napredak - Čukarički 17.00

Vojvodina - Mladost 17.00

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    14. mart 2018 | 14:36

    Hahahaha tooo kralju. Nek se sad upinju da objasne kako su oni bandere srbstva. Istina boli.

  • u lazi kratke noge

    14. mart 2018 | 12:03

    postenije bi bilo da si otisao u zagreb i slikao pored svog predsednika franje tudjmana,i profesore sta se nalazi u sred tvog grba i kako se zove tvoj klub reci slobodno profesore.

  • Komsa

    14. mart 2018 | 11:57

    Stani pored TUdjmana Sa njim se ti slikaj Gde su Srbi iz Knina To ti njega pitaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA