Veče kada je Mesi ućutkan: Slovenci se ponose kako je njihov arbitar odbrusio Argentincu (VIDEO)

Autoritativni Skomina stavio do znanja asu Barse da sa njim ne nema šale

  • 10

Reputaciju koju sa sobom nosi kao najveća fudbalska zvezda današnjice Lionel Mesi ume da koristi kada zatreba.

>>> Mesijeva noć za uništenje Čelsija: Dao je dva gola kroz noge i odveo Barsu u četvrtfinale Lige šampiona! (VIDEO)

Status mu to omogućava, a i kapitenska traka da ispred tima povisi ton na sudije kojima baš i nije najprijatnije kada na njih podvikne miljenik pola sveta.

Ipak, slovenački arbitar Damir Skomina nema problema da prkosi autoritetu velikog Mesija, pokazao je to i tokom meča Barse i Čelsija u Ligi šampiona nedavno.

Mesi se pobunio zbog jedne odluke Slovenca, prišao mu i uz bujicu reči prstom upirao ka njemu, ali Skomina se nije obeshrabrio, naprotiv...

Gestikulirao je Argentincu da prestane da priča, a onda mu odsečnim pokretom ruke pokazao da se primiri da ne bi vadio kartone.

Skomina i Mesi su ove sezone već imali nesuglasica, bilo je to u grupnoj fazi na meču Barse i Juventusa, kada je Slovenac takođe bi neumoljiv pokazavši Mesiju žuti karton.

Slovenački mediji posvetili su prostor "duelu" Skomina-Mesi, veličaju svog sudiju zbog pokazanog stava prema jednoj od najvećih fudbalskih zvezda svih vremena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miks

    16. mart 2018 | 20:01

    Strašno mu je odbrusio. Poklonio im penal i unakazio Milan sa suđenjem

  • FANTOM

    16. mart 2018 | 22:39

    Ovakav sudija nije zasluzio da vodi velike meceve. Ali sta cete politika je cudo i u sportu . U pojedinim situacijama nalazio se kao ovca i smetao igracima prilikom njihovih ataka na protivnicki gol. Treba ga poslati da sudi tursko prvenstvo pa da vidi da moze ostati bez uva ili da malo bezi od navijaca kao pred bikovima u Pamploni .

  • Mladen

    16. mart 2018 | 22:51

    Stasan sudija kako je samo to mogao da uradi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA