≫ 

Murinjo besneo na igrače, samo je Matić bio pošteđen

Uprkos plasmanu u polufinale FA Kupa, Portugalac nezadovoljan igromk ekipe

  • 3

Pobedio, izgubio, Murinjo nije zadovoljan kako njegov tim igra u poslednje vreme.

Junajted je porazio Brajton na svom terenu, plasirao se u polufinale FA Kupa, ali je Portugalac imao na čemu da zameri igračima koji ponovo nisu blistali. Zamerio je svima - sem Nemanji Matiću.

>>> Matić namestio, Matić dao! Sjajni Srbin odveo Mančester u polufinale Kupa!

Razumljivo i zbog čega, jer je Srbin sa asistencijom i golom bio jedina svetla tačka u pobedi i najzaslužniji za tijumf koji je stigao posle eliminacije iz Lige šampiona.

Na pitanje novinara, da li je reakcija igrača posle eliminacije iz Lige šampiona bila adekvatna na meču sa Brajtonom, Portugalac je rekao:

- Ne. Nije mi se dopala utakmica, nije mi se dopalo kako su igrali, pobedu smo zaslužili, ali nismo igrali onako kako sam to tražio od igrača. Nisu pokazali reakciju koju sam tražio od njih... Nisu pokazali karakter, volju, ništa od toga.

Ipak, kritike se ne odnose na račun Nemanje Matića čiju je igru pohvalio Murinjo.

- Matić je bio usamljeno ostrvo okruženo vodom u kojoj plivaju nedostatak karaktera, klase i želje - slikovito je Portugalac opisao partiju srpskog fudbalera i ostalih igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA