Zvezda uskoro objavljuje novi izgled dresa, a fotografije koje sada kruže internetom su lažne (FOTO)

Ukoliko se uzme titula, crveno-beli će gostujuću garnituru za narednu sezonu objaviti krajem ove

  • 13

Navijači Crvene zvezde bili su poprilično iznenađeni kada su na društvenim mrežama videli gostujuću garnituru dresa voljenog kluba.

Dok su jedni pozdravili ideju kompanije ''Macron'', većina njih nije s oduševljenjem prihvatila izgled. Međutim, mogu da odahnu.

Iz Crvene zvezde su nam poručili da je izgled dresa lažan, ali da postoji mogućnost da se gostujuća garnitura vrlo brzo pojavi u prodaji.

Lažni izgled dresa koji kruži internetom Foto: Twitter

Naime, čelni ljidi na Marakani razmišljaju da pomenutu gostujuću garnituru izbace već u maju ili početkom juna, ali samo ukoliko crveno-beli na kraju osvoje šampionsku titulu.

Zvezda je tri garniture dresova za sezonu koja je u toku predstavila krajem juna 2017. godine. tada je na Marakani boravio predstavnik firme Makron s kojom su crno-beli potpisali ugovor na pet godina.

>>> Pomeren termin večitog derbija: Zvezda i Partizan neće igrati 11. aprila!

- Mi smo ponosni što je Zvezda postala jedan od naših partnera, to je jedan od najvećih timova u Evropi. Mi imamo preko 50 timova širom Evrope, u Italiji su to Lacio i Kaljari, u Francuskoj Nica, u Engleskoj Kristal Palas... Ono što je bitno da se dres pravi isključivo za Zvezdu, ne po nekom unapred određenom šablonu, a dogovorili smo se da u dizajnu učestvuju i navijači - rekao je tada predstavnik Makrona Martineli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SDG-BG

    3. april 2018 | 12:50

    PA LEP JE DRESIAKO JE LAZAN!!!

  • Kupi žeton

    3. april 2018 | 12:29

    Cija je marka Macron?

  • Čarls Bronson

    3. april 2018 | 14:17

    Nisam Zvezdaš, ali bih predložio i Zvezdi i ostalim klubovima pa i mom OFK Beogradu da nose dresove u dizajnu iz nekih ranijih vremena. Recimo Zvezda je '70 imala lepu kombinaciju tamno crveno-belih dresova sa belim šortsevima i štucnama, a kombinacija OFK Beograda iz toga perioda , dres kraljevsko plavi sa snežno belim donjim delovima, izabrana je za najlepšu svih vremena u ligi SFRJ . I Partizan u tom vremenu sa belim dresovima i crnim gaćicama i čarapama je lepo i moćno izgledao. Do duše tada je bilo i pravih igrača .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA