Besni Bufon komentarisao penal za Real: Da biste doneli ovakvu odluku, morate da imate kantu đubreta umesto srca (VIDEO)

Iz golmana Juventusa je izlazila ljutnja i posle meča

  • 35

Svašta je Đanluiđi Bufon rekao sudiji Majku Oliveru nakon crvenog kartona koji je dobio u 93. minutu meča protiv Reala, a legendarni italijanski golman nije birao reči ni tokom davanja izjava.

Podsetimo, Bufon je isključen zbog protesta jer je Oliver svirao sumnjiv penal za Real. Gol koji je Kristijano Ronaldo postigao bio je za 1:3, što je domaćem timu bilo dovoljno za prolaz dalje umesto odlazak u produžetke.

>>> Ronaldova izjava o penalu će još više razbesneti Bufona i navijače Juventusa (VIDEO)

- Znam šta sudija misli da je video, ali to je bila veoma sumnjiva odluka. Kao tim smo dali sve, ali ljudsko biće je nam je uništilo snove sa ovakvom sumnjivom odlukom. Očigledno je da biste doneli ovakvu odluku morate da imate kantu đubreta umesto srca. Ako nemate karatker da izađete na ovaj stadion i na ovakav meč, onda biste trebalo da ostanete na tribinama sa ženom i decom, pijete piće i jedete čips - rekao je Bufon i dodao:

- Real Madrid je zaslužio da prođe, želim im sve najbolje i za mene je čast igrati protiv njih. Ali, objektivno zaslužili smo da igramo produžetak. Ne možete tako uništiti snove jednom timu. Rekao sam sudiji svašta u tom trenutku, ali on mora da razume kakvu je katastrofu režirao.

Zanimljivo, Bufonov razgovor sa medijima posle meča prekinuo je Kristijano Ronaldo koji je Italijanu stalno ponavljao jednu reč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    12. april 2018 | 14:06

    Ako ovo nije penal ja onda ne znam sta je. Obe ruke s ledja na napadacu Reala. U momentu dodira obratite paznje na cimanje glavom napadaca Reala. To ne moze da se iscenira! Ograc u gol sansi. Sve regularno. Ne znam cemu ovolika mrznja ka sudiji kada je ispravno postupio. E sad, ako je to bio 93.minut, kakve i to veze ima? Penal je penal, u 1. ili 120. minutu!

  • Lipke

    12. april 2018 | 14:52

    Citam komentare imate slike iz svih uglova i vidi se da covek nije koristio ruke i da je loptu udario pre igraca reala to sto je on cekao da mu lopta dodje to je on kriv ovo teska pljacka ako pricamo kao ljudi i kao gledaoci teska namestaljka

  • Strahinja

    12. april 2018 | 10:06

    Naravno da ima kantu đubreta umesto srca, pa je englez. To im je gen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA