≫ 

U čemu je Murinjov problem kad ne ume da iskoristi Pogbu? Portugalac dao signal upravi da se proda Francuz

Nešto nije kako treba na relaciji menadžera i najskupljeg igrača ekipe, rastanak moguć u junu

  • 3

Sezona na izmaku za Mančester junajted ne prolazi onako kako se to očekivalo kada su se kovali planovi na početku iste. Siti je šampion, Murinjov tim daleko iza, Liga šampiona arhivirana...

Polako Portugalac podvlači crtu, a locirao je, izgleda, anomalije koje su kočile da ekipa izgleda bolje i efikasnije. Najvažniji zaključak koji je izvukao glasi da mu Pol Pogba nije neophodan za budućnost.

>>> Junajted daje 400 miliona evra za Nejmara, ali Brazilac ima uslove: Dovedite njih dvojicu i - dolazim!

Da, najskuplji igrač Junajteda, plaćen pre dve sezone Juventusu 100 miliona evra, nije opravdao Murinjova očekivanja i može da ide ako se pojavi neko dovoljno izdašan da plati Mančesteru za Francuza, pišu engleski mediji.

Navode da je "Murinjo izgubio strpljenje sa Pogbom", koga je ponovo zamenio na prethodnoj utakmici protiv WBA, u porazu koji je označio i matematički titulu za Siti.

Foto: Tanjug/Ap

Da se Murinjovo poverenje u Pogbu okrunilo govori i to da ga je u poslednjih 11 utakmca sedam puta ili uvodio sa klupe ili ga je izvodio sa terena.

Nije, izgleda, mnogo pomoglo da promeni mišljenje ni to što je Pogba sa dva gola rešio derbi sa Sitijem u gostima.

Problem je taj što tokom čitave sezone Francuz ne uspeva da se snađe u Murinjovom sistemu, nedostaje produktivnost koju je imao dok je igrao za Juventus, defanzivno nije dosledan što urušava koncepciju Portugalca.

Engleski mediji navode da će ga Murinjo verovatno izostaviti za meč sa Bornmutom, ali i za polufinale FA Kupa sa Totenhemom, što je Junajtedu najvažniji meč sezone sada kada je "popucao" na ostalim frontovima.

Sve to dovoljno govori o tome da je rastanak najskupljeg pojačanja u istoriji kluba i Junajteda bliži nego što je iko očekivao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    17. april 2018 | 12:14

    Pogba? Nije ni za našu ligu,a ne za MU!Murinjo je prevaziđen trener i žao mi onoga iz Evertona trenera što ga je preporučio Alex Ferguson! Nisu mu dali ni šansu ni pare! Eto sad gledajte u MC,koji me tako nervira sa Gvardiolom! Jedina prava ekipa u Engleskoj je Liverpul ali plaćaju danak zbog svoje igre na gol više:(

  • YNWA

    17. april 2018 | 11:20

    Pogba je prepumpan igrač,ne vredi ni pola cene za koji ga je Junajted uzeo,razbacivanje para na tako nekvalitetnog igraca,Sergej Milinkovic vredi tri puta vise

  • Hook

    17. april 2018 | 21:55

    Ipak je Ferguson bio u pravu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA