≫ 

Zvezda napala Željka Pantića zbog vređanja supruge svog golmana! (VIDEO)

Novinar TV Partizan preterao u komentarisanju derbija

  • 47

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se posle emisije "Partizanov vesnik" koju uređuje Željko Pantić istakavši da je na neprimeren način vređana supruga golmana Zvezde Milana Borjana.

>>> Partizanov novinar bije najvažniju bitku: Sin Željka Pantića teško bolestan, moli za pomoć! Isaiju čeka utakmica života (FOTO) (VIDEO)

Crvena zvezda je oštro osudila ovakvo ponašanje novinara TV Partizan.

-Poslovica kaže da ko gubi ima pravo da se ljuti. Ali nema pravo da se ponaša prostački i primitivno, van svih društvenih normi. A upravo takvo je ono što FK Partizan radi preko svoje emisije na društvenoj mreži Jutjub. Autor te emisije je u svojstvu standardnog mrzitelja i pljuvača najprizemnije vređao suprugu našeg golmana Milana Borjana.

Foto: Milena Đorđević

- Iako bi taj čovek trebalo da razume vrednost porodice i da se drži bar osnovnog pravila da se ničija porodica ne vređa i nipodaštava, on manirom poslednjeg uličara napada suprugu našeg golmana, nemajući u svojoj mržnji više ni jedan način da uvredi Zvezdu pa primenjuje ovaj.

Foto: Nikola Jovanović

- I to u trenutku kada je cela javnost osudila divljačke pretnje navijača Partizana upućene Snežani Borjan, on umesto da takve postupke osudi još sve to opravdava i raspiruje mržnju. U vremenu kada se cela javnost bori protiv nasilja nad ženama Partizan takvo nasilje javno podržava!

- Pritom Partizanu smeta ponašanje naših navijača, a svoje opravdava i pritom preko zvanične emisije vređaju naše igrače i njihove porodice.

- Crvena zvezda zato reaguje na ovaj način jer ćemo uvek čuvati i štititi porodice i supruge svih, a Partizan je preko pomenute emisije pokazao svoj obraz u klupskoj "centralnoj informativnoj emisiji" kako u duhu nekih davno prošlih vremena nazivaju program u kome propagiraju mržnju i nasilje nad ženama - stoji u saopštenju Zvezde.

Podsetimo, Željko Pantić je u emisiji i pomenuo Snežanu Filipović, sada Borjan u negativnom kontekstu.

- Bivša direktorka marketinga Partizana, koja se udala za nekog golama tamo, je bila pogođena što neko skandira Ljubiši Tumbakoviću. Možda su ti navijači Partizana razočarani, pa su prizivali Tumbakovića koji je posle 2:0 imao 2:2 na derbiju. .

Pogledajte šta je Pantić rekao o Snežani Borjan na 20, 15 minuta

VIDEO: Evo kako je uprava Partizana reagovala kada im je uleteo džinovski penis u ložu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar

    18. april 2018 | 17:07

    Izgleda da zvezdasi i njena uprava ne propusta ni jednu emisiju partizanov vesnik ne mogu bez svojih idola

  • Sasa

    18. april 2018 | 17:58

    Kad se vredjaju zena golmana Partizana i Bilja Obradovic onda je sve to ok. Ali ako neko pomene zenu golmana crvenog projekta onda je to nasilje nad zenama. Glupo je i jedno i drugo ali treba biti realan i zauzeti isti kriterijum. Dok je gospodjica radila u Partizanu tada su je vredjali isti ovi sto je sad brane. Ko ne veruje nek pogleda starije vesti i uveri se sam.

  • Cubaka

    18. april 2018 | 17:04

    Istom tom "novinaru' Zvezda je medju prvima pritekla u pomoc kada je trebalo da se sakupe pare za lecenje njegovog sina, jer porodica je na prvom mestu. Sada isti taj "novinar" udara direktno u porodicu jednog coveka, nebitno da li je taj Zvezdas ili ne, ovog puta je u pitanju golman Zvezde ali to Panticu ne znaci nista jer kao sto sam i oduvek govorio on nema ni stida ni srama a ni obraza. Jos je gore sto niko iz uprave Partizana ne reaguje, sto znaci da ga podrzavaju kada je u pitanju pljuvanje po porodici i nasilje nad zenama. Kakav je to klub izlisan je svaki komentar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA